Dos títols més i deu victòries

Dos títols més i deu victòries

El Cadet B i el Benjamí A es proclamen matemàticament campions de Lliga, i se sumen així al Femení Infantil-Aleví i a l’Aleví A

LLEIDA – CADET A  (1-3)

El Cadet A és a un pas d’assolir el títol de la Divisió d’Honor de Cadets després de superar per 1-3 el Lleida Esportiu a domicili. Els nois de Quique Álvarez van dominar el partit, i al minut 13 Jordi Mboula feia el primer gol favorable als blaugranes. Tres minuts més tard Ramon Rodríguez aconseguia el 0-2, i a la mitja hora de joc el mateix Ramon aconseguia el seu doblet i el 0-3 favorable al Cadet A. Ben entrada la segona meitat el Lleida va aconseguir retallar distàncies amb l’1-3, però el marcador ja no es mouria més i el Barça certificaria la 24a victòria en 27 jornades. Amb aquests números, els de Quique Álvarez tenen 9 punts més que l’Espanyol, però el ‘goal-average’ particular fa que el Barça encara no sigui campió. Té tots els números per ser-ho la setmana que ve.

CADET B – VILANOVA I LA GELTRÚ (5-0)

El Cadet B va proclamar-se matemàticament campió de Lliga després de superar el Vilanova i la Geltrú (5-0) i després que el Reus Deportiu, segon classificat, perdés al camp del Sabadell. D’aquesta manera, els nois de Cristian Catena ja tenen el títol a la butxaca a falta de cinc jornades per al final en una temporada per emmarcar durant la qual només han perdut dos partits i n’han empatat un. Davant el Vilanova, Dzhoshkun Temenuzhkov va obrir la llauna passada la mitja hora de joc, i tres minuts després el visitant Ivan Sugranyes es feia el 2-0 en pròpia porteria. Ja a la segona meitat, Temenuzhkov va aconseguir dos gols més, i va completar així el ‘hat-trick’. El cinquè i definitiu va ser obra d’Albert Portas.

INFANTIL A – DAMM (1-0)

Victòria ajustada de l’Infantil A davant un dels millors conjunts de la categoria, la Damm, per 1-0 a la Ciutat Esportiva. Els nois de Denis Silva van superar els visitants gràcies al gol aconseguit per Konrad de la Fuente al minut 61, i d’aquesta manera allarguen una jornada més la ratxa d’onze victòries consecutives. A falta de tres jornades per al final, i immersos en un bon estat de forma, l’Infantil A continua com a segon classificat amb 69 punts, set menys que l’Espanyol, que és el líder de la categoria.

ALEVÍ A – ESPANYOL (5-0)

El campió de Lliga segueix amb el seu passeig triomfal pel Grup 1 de la Lliga Preferent alevina i aquest cap de setmana va golejar l’Espanyol a la Ciutat Esportiva (5-0). Els nens de Marc Serra, que van assolir el títol de manera matemàtica fa dues jornades, encara no han perdut ni un sol punt en tota la competició. Davant els blanc-i-blaus, els gols van anar a càrrec d’Arnau Farnós (2), Arnau Ollé, Marc Pelaz i Mamadou Saidou Bah. A falta de tres jornades per al final, el balanç de gols és simplement espectacular: 177 a favor per només 14 en contra.

ESPANYOL – ALEVÍ B (2-2)

L’Aleví B no va poder passar de l’empat a dos davant l’Espanyol A, i d’aquesta manera els blanc-i-blaus van poder proclamar-se campions de la Lliga Preferent. Els nens de Jordi Font van avançar-se dues vegades, però en ambdues ocasions els locals van ser capaços de neutralitzar el marcador. Gabriel Martínez feia el 0-1 al minut 36, però dos minuts després Marc Pubill empatava. Al 46’ Álvaro Martí tornava a avançar al Barça, que va aguantar deu minuts, fins que Estanis Pedrola feia el 2-2 definitiu que atorgava el títol a l’Espanyol a falta de tres jornades per al final. L’Aleví B tancarà la Lliga com a segon classificat.

ALEVÍ C – CASTELLDEFELS (4-1)

L’Aleví C està molt a prop del títol de Lliga després de vèncer per 4 gols a 1 el Castelldefels a la Ciutat Esportiva. A falta de cinc jornades per al final, l’equip de Marc Alexandre Pinto encara no ha deixat escapar ni un sol punt en tota la temporada i és líder destacat del Grup 2 de la Primera Divisió alevina. Davant el Castelldefels, els blaugranes van imposar-se amb comoditat gràcies als gols d’Iker Merino, Aleix Garrido, Iker Almena i Marc Jurado. Només al final del partit, i amb el marcador ja decidit, el Castelldefels va ser capaç de fer el 4-1.

SANTBOIÀ – ALEVÍ D (2-3)

L’Aleví D segueix caminant cap al títol de Lliga després de doblegar el Santboià en un partit disputat. Els blaugranes van avançar-se amb dos gols de penal, als minuts 9 i 15, transformats per Roger Martínez i Adrián Bobi Chamorro. Ali Tanoughat va poder fer l’1-2 favorable al Santboià al minut 37, però Ilias Akhomach tornava a donar avantatge als blaugranes cinc minuts després. Ja al final del partit, el Santboià va ser capaç de fer el 2-3 definitiu. Els nens de Néstor García són líders en solitari del Grup 1 de la Primera Divisió quan només resten cinc jornades per al final.

BENJAMÍ A – CORNELLÀ (9-1)

El Benjamí A de Sergi Milà va proclamar-se campió de Lliga després de golejar el Cornellà a casa (9-1). L’enfrontament va ser el reflex d’una temporada dominada de principi a fi pels blaugranes, que han guanyat tots els partits que han disputat. A falta de tres jornades per al final, els nens de Milà ja tenen el títol de manera matemàtica. Davant el Cornellà, els gols van portar el segell de Pol Vilà (2), Bilal Achhiba (3), Iker Bravo (3) i Arnau Gracia. Els visitants van ser capaços de marcar el gol de l’honor al final del partit, quan tot ja estava dat i beneït i el Barça ja sabia que era campió de nou del Grup 1 de la Lliga Preferent de benjamins. 

CORNELLÀ – BENJAMÍ B (1-0)

Derrota per la mínima del Benjamí B a mans del Cornellà A a domicili. L’equip de Jordi Pérez, que és tercer a la classificació del Grup 2 de la Lliga Preferent benjamina, no va poder capgirar el gol d’Arnau Parra al minut 30 i va acabar encaixant la quarta derrota de la temporada, trencant així una ratxa de set partits sense perdre. D’aquesta manera, i a falta d’encara tres jornades per disputar-se, el Benjamí B és tercer amb 65 punts, set menys que el líder, l’Espanyol A. 

CORNELLÀ – BENJAMÍ C (1-2)

El Benjamí C no afluixa i aquest cap de setmana va aconseguir la 15a victòria consecutiva per continuar sent líders destacats del Grup 1 de la Primera Divisió de benjamins. De fet, l’equip dirigit per Òscar Hernández només ha deixat escapar un empat en tota la temporada, ja que la resta d’enfrontaments els compta per victòries. Al Municipal de Cornellà Marc Guiu va fer el 0-1 al minut 16, i al 34 Jan Quiles marcava el 0-2 favorable als blaugranes. Ja als minuts finals, Yanis Senhadji va ser capaç de retallar distàncies, però no va poder evitar una nova victòria dels barcelonistes, que tenen el títol cada cop més a prop quan només queden cinc jornades.

BENJAMÍ D – CORNELLÀ (1-3)

Derrota del Benjamí D a casa davant el Cornellà després d’haver guanyat els dos darrers partits de Lliga. Els visitants van avançar-se al minut 14 per mitjà de Pol Trigueros, però al 21 Iker Cintas reduïa distàncies per als blaugranes. Tot i això, dos gols en dos minuts van acabar condemnant els nens d’Albert Puig a la derrota. A falta de cinc jornades per al final, el Benjamí D és quart amb 46 punts. 

PREBENJAMÍ – PENYA ANGUERA (7-3)

Gran victòria i gran golejada del Prebenjamí a la Ciutat Esportiva davant el líder de la categoria, la Penya Barcelonista Anguera A (7-3). Els nens de David Sánchez van anar sempre per davant al marcador, i es van avançar tot just al tercer minut de joc mitjançant Yamal Nasraoui. El mateix Yamal feia el 2-0 tres minuts després. Marc Bernal va aconseguir el 3-0, i tot i que la Penya Anguera va poder reduir distàncies al minut 21, la resposta blaugrana va ser espectacular: es va passar del 3-1 al 7-1 en tan sols 14 minuts gràcies a les dianes de Gaizka Hernández, Arnau Herrero (2) i Marc Bernal. Ja al final, la Penya Anguera va poder fer dos gols més per tancar el marcador amb el 7-3 definitiu que deixa el Barça a nou punts del líder quan encara queden cinc jornades.

L’ESTARTIT – FEMENÍ B (0-0)

El Femení B no va poder passar de l’empat a zero al camp de l’Estartit i va acabar deixant escapar el títol de la Segona Divisió Femenina en mans del Llevant Les Planes, que no va fallar a la seva cita. Les noies de Jordi Ventura van realitzar un partit molt complet, controlant la possessió i creant ocasions per endur-se’l, però la falta d’encert als últims metres va acabar condemnant-les a l’empat a zero. La segona part, sobretot, va ser un monòleg del Barça, però va mancar última passada o definició de cara a porta i no va poder evitar que el Llevant es proclamés campió de Lliga a l’última jornada de la competició. El balanç de la temporada del Femení B és francament positiu, ja que han acabat segones a només quatre punts del campió. El balanç final és de 19 victòries, 6 empats i 1 sola derrota i uns registres golejadors igualment destacables: 77 a favor per només 12 en contra.

ESPANYOL – FEMENÍ JUV./CADET (0-1)

El Femení Juvenil-Cadet va deixar la Lliga pràcticament sentenciada després de superar el segon classificat, l’Espanyol, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (0-1). Laia Muñoz va ser l’encarregada de transformar l’únic gol del partit, al minut 66, des del punt de penal. D’aquesta manera, l’equip dirigit per Zoe García és encara més líder ja que, a falta de 25 jornades i 15 punts per disputar-se, suma 75 punts, 12 més que l’Espanyol. El Femení Juvenil-Cadet cavalca cap al títol a ritme imparable, ja que ha guanyat tots els partits disputats fins al moment i la setmana vinent ja podria ser campió de Lliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut