El FC Barcelona fa un reconeixement als ‘Sirex’

El FC Barcelona fa un reconeixement als ‘Sirex’

Josep Maria Bartomeu rep a la llotja abans del partit contra el Getafe als integrants de l’emblemàtica banda barcelonina, que aquest any celebra els 55 anys damunt de l’escenari

El president Josep Maria Bartomeu ha rebut aquest dimarts abans del partit als integrants de l’emblemàtica banda barcelonina dels Sírex, a qui el Club ha volgut retre un petit homenatge amb motiu de la celebració dels seus 55 anys damunt de l’escenari. El president blaugrana ha fet entrega al grup d’una samarreta commemorativa, mentre que Antoni Miquel Cervero Leslie, Josep Fontsere, Guillermo Rodríguez, Juan José Calvo i Ramon Sánchez, han regalat al Club un disc de vinil commemoratiu del seu 21è aniversari.

Abans, els ‘Sírex’, reconeguts barcelonistes, han fet un recorregut pel Museu del Barça acompanyats per el director Jordi Penas i han pogut veure de prop alguns dels trofeus més importants de la història blaugrana. Els Sírex no són el primer grup de música que ha visitat el Museu aquesta temporada. Recentment ho fa fer Blind Guardian, banda de heavy metal alemanya, i pròximament ho seguiran fent grups de música que passin per la ciutat de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut