Els socis demanen 5.184 entrades per anar a veure el Bayern de Munic - FC Barcelona

Els socis demanen 5.184 entrades per anar a veure el Bayern de Munic - FC Barcelona

El nombre de sol·licituds supera les 2.238 localitats disponibles per a socis i, per tant, aquest dimecres 29 se sortejaran davant de notari entre els inscrits

Els socis del FC Barcelona han demanat un total 5.184 entrades, agrupades en 2.183 peticions, per veure la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions entre el Bayern de Munic i el FC Barcelona, que es jugarà el 12 de maig a l’Allianz Arena. El nombre de sol·licituds ha superat les entrades que el Club té disponibles per als socis, que són 2.238 i, per tant, aquest dimecres al matí se celebrarà un sorteig davant de notari per assignar-les.

El mateix dimecres i dijous el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida d’entrades.

Recordem que per a aquest partit el FC Barcelona disposa de 3.292 entrades que tindran un preu únic de 70 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (2.238) i les penyes (560). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut