El voleibol femení, premiat

El voleibol femení, premiat

Va rebre el premi ‘Club Esportiu’ en el marc de la 8a edició dels premis ‘Dona i Esport’ Georgina Tomàs, presidenta del club, Nerea Sánchez, capitana de l'equip de SuperLliga, i la jugadora aleví Nerea Chia van rebre el premi

El voleibol femení del Barça, el CV Barcelona, va rebre dimarts passat el premi al Club Esportiu en la 8a edició dels premis Dona i Esport. L’acte, realitzat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, va comptar amb la presència de Georgina Tomàs, presidenta del club, Nerea Sánchez, capitana de l'equip de SuperLliga, i la jugadora aleví Nerea Chia.

D’aquesta manera s’ha reconegut la trajectòria del club a la promoció de l’esport femení i les seves fites, així com el foment a la participació i presència de les dones en tots els àmbits d’actuació impulsant el principi d’igualtat. El premi a la Dona Esportista va recaure en la nedadora Jessica Vall, mentre que el premi Mireia Tapiador per la promoció de l’esport va ser per a Olga Palau.

Des del CV Barcelona es vol agrair aquest reconeixement a la tasca que directius, tècnics, esportistes i famílies fan cada dia perquè el projecte educatiu i esportiu continuï creixent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut