Resultats favorables al futbol sala formatiu culer

El futbol sala formatiu jugarà aquesta setmana els partits de Copa Catalunya

Juvenil: FC Barcelona 10 – Sicoris Club 0

El Barça va rebre el cuer de la classificació en un partit de clar color blaugrana, tot i que a l’inici els lleidatans van disposar d’alguna oportunitat de marcar. Però la superioritat culer era molta, i a la mitja part el resultat reflectia un clar 5-0, malgrat que els blaugranes haurien pogut fer més gols.

A la represa, el domini va continuar i el control del partit va seguir blaugrana, però les ocasions de gol no es materialitzaven i únicament es van poder marcar cinc gols, pocs per les oportunitats generades. Amb aquest resultat els barcelonistes continuen invictes a falta de dues jornades per acabar la Lliga.

Cadet: FC Barcelona 10 – CE Jesús i Maria 1

El cadet del FC Barcelona va guanyar gràcies a una gran segona part i es va proclamar campió de Lliga quan encara falten dues jornades. L’equip va sortir disposat a demostrar la seva superioritat contra el Jesús Maria, però en un ràpid contraatac Xavi Gil va avançar els visitants. Aquest fet va intranquil·litzar els barcelonistes, que no van poder desplegar el seu bon joc i les poques ocasions de què disposaven eren ben defensades pel conjunt de David Oliva. A falta de tres minuts per a la mitja part, l’escenari va canviar quan Carles va fer el primer gol blaugrana, i un minut després Juanfran posava per davant els blaugranes. Amb un 2 a 1 s’arribava a la conclusió dels primers 20 minuts de joc.

A la represa el partit va canviar totalment, ja que els nois de Martí Graells van sortir disposats a sentenciar-lo i en dos minuts van aconseguir dos gols que van donar molta tranquil·litat. A partir d’aquí, el domini barcelonista va ser absolut i de mica en mica van anar eixamplant les diferències. A la meitat de la segona part Alejandro marcava el 5 a 1. Ja a falta de cinc minuts els blaugranes van aconseguir tres gols seguits que van fer augmentar la confiança. Amb el partit resolt, a l’últim minut Jose i Roger posaven el definitiu 10 a 1.

Amb aquesta victòria el cadet del FC Barcelona es proclama campió de Lliga a falta de dues jornades per acabar el Campionat.

Infantil: FC Barcelona 5 – Futsal Mataró CE 0

L’infantil blaugrana va aconseguir el ple de victòries a la Ciutat Esportiva en Lliga després de vèncer el Futsal Mataró per 5-0. Tot i tenir diverses baixes per lesió i pel fet que alguns dels jugadors estaven amb l’equip del Cadet, els jugadors van fer un partit molt seriós i van jugar amb tota la intensitat necessària per tal de mantenir-se invictes a casa aquesta temporada. A la mitja part els blaugranes ja guanyaven per 2-0 i el segon període va continuar amb la mateixa tònica de joc. Els blaugranes van fer-ne tres més per deixar el marcador en 5-0 favorable al FC Barcelona.

Aleví: Futsal Mataró 0 – FC Barcelona 8

El matx va començar bé per als interessos culers, que ja al minut tres el Barça es va avançar al marcador. El domini del joc era dels blaugranes i els mataronins intentaven evitar les arribades a l’àrea dels visitants. Però el bon joc col·lectiu del FC Barcelona va permetre arribar a la mitja part amb un avantatge de 0-3. A l’inici de la segona part un gol matiner va permetre eixamplar les diferències i el domini del joc seguia de part dels jugadors entrenats per Albert Seró, que no van defallir i van marcar encara quatre gols més per deixar el marcador final en 0-8.