FC Barcelona – Rio Natura Monbus Obradoiro: Seguir sumant confiança

FC Barcelona – Rio Natura Monbus Obradoiro: Seguir sumant confiança

El FC Barcelona afronta el primer dels dos partits que aquesta setmana haurà de jugar al Palau Blaugrana per refermar-se a la tercera posició i preparar-se per als play-off de la Lliga Endesa (21h, Esport3)

Després de la victòria contundent contra el Saragossa, el FC Barcelona rep aquest dijous el Rio Natura Monbus Obradoiro al Palau Blaugrana (21.00 hores, Esport3), en el primer dels dos partits que l’equip blaugrana jugarà a casa aquesta setmana. L’enfrontament contra el conjunt gallec, corresponent a la jornada 29 i ajornat per la disputa dels play-off de l’Eurolliga, es presenta com a partit clau per seguir sumant confiança de cara al tram decisiu de la Lliga Endesa.

Els blaugranes, a més, tenen l’opció de refermar-se a la tercera posició i retallar una mica les diferències amb els dos primers classificats, l’Unicaja de Màlaga i el Reial Madrid, ja que andalusos i madrilenys s’enfronten entre ells. Per fer-ho, però, el FC Barcelona haurà de guanyar un Obradoiro que, en el partit de la primera volta, ja es va endur la victòria com a local. És per això que l’equip no se’n refia i Edwin Jackson, que va fer un molt bon partit contra el Saragossa, ha reconegut que l’equip blaugrana ha de “jugar al 100% i treballar molt dur” per sumar una nova victòria per agafar confiança.

Tots els jugadors estaran a la disposició de Xavi Pascual, que, abans del partit, haurà de decidir qui descansa, després d’una càrrega alta de partits durant les darreres setmanes.

El rival

Quatre mesos després de veure’s les cares amb el FC Barcelona a terres gallegues, i quan falten cinc jornades per al final de la fase regular, l’equip gallec ocupa la dotzena posició, amb 13 victòries i 16 derrotes. Amb un partit menys i a dues victòries del vuitè, l’Herbalife Gran Canària, el partit d’avui es presenta com una de les darreres oportunitats dels de Moncho Fernández per aspirar a jugar els play-off de la Lliga Endesa. El pes ofensiu de l’equip el porten Alberto Corbacho (12,8 punts de mitjana per partit), Maxi Kleber (11,7 punts per partit) i Adam Wczynski (11,8 punts), els jugadors més perillosos d’un Rio Natura Monbus que espera fer saltar la sorpresa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut