8.930 entrades demanades el primer dia per a la final de Copa

8.930 entrades demanades el primer dia per a la final de Copa

El termini per demanar entrades per a la final al Camp Nou contra l’Athletic Club estarà obert fins dilluns 4 de maig, a les 19 hores

En el primer dia del procés de sol·licitud d’entrades per a la final de la Copa del Rei, que se celebrarà el 30 de maig al Camp Nou entre el FC Barcelona i l’Athletic Club, el Club ha rebut fins a les 19 hores un total de 8.930 entrades agrupades en 4.169 peticions de socis.

Aquest dijous a les 10 hores del matí s’ha obert el període perquè els socis facin la seva petició d’entrada per a la final de la Copa. El procés és exclusiu per a socis i s’ha de fer a través d’un formulari que trobaran a l’apartat de socis del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat). Dilluns 4 de maig, a les 19 hores, es tancarà el termini i en cas que la demanda superi el nombre d’entrades disponibles el dia 6 es farà un sorteig per assignar-les.

Recordem que com és habitual el FC Barcelona destinarà el 85% de les entrades que té a la seva disposició (37.741) als seus socis (25.664) i a les seves penyes (6.415). El 15% restant, 5.662 entrades, seran per a compromisos esportius i institucionals del Club, i per a acords comercials amb els patrocinadors.

[[BOTOVERMELL::INFORMACIÓ I FORMULARI++::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/el-30-d-abril-sinicia-el-proces-de-sollicitud-dentrades-per-a-la-final-de-copa::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut