Local

El Bayern, rival a semis de Champions

L’equip alemany serà l’últim obstacle cap a la final de Berlín

Avui s’ha celebrat a Nyon el sorteig de semifinals de la Lliga de Campions. La sort ha volgut que el Barça i el Bayern de Munic es juguin el passi a la final de Berlín. L’anada es jugarà al Camp Nou el dia 6 de maig, mentre que la tornada es jugarà el 12 de maig a Munic.

En tractar-se de partits de categoria A++, i tal com indica la normativa, podran sol·licitar entrades aquelles penyes amb un mínim de tres anys d'antiguitat.

Les entrades per a Munic, a partir del 27 d’abril

A partir del dilluns dia 27 d’abril a les 10 h les penyes podran sol·licitar les entrades per al desplaçament a Munic via formulari web. Les sol·licituds estaran obertes fins al dia 28 d’abril a les 19 h. Hi haurà 560 entrades disponibles i tindran un preu de 70 €.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com també l’opció d’enviament o de recollida a taquilles.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++Entrades Bayern-FCB::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formsemis2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Anada al Camp Nou, peticions fins al 28 d’abril

Per a l’anada al Camp Nou, les peticions caldrà fer-les via correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat. La data límit és el 28 d’abril. Caldrà facilitar les dades de la penya, les dades de contacte i també les dades d’una targeta bancària per poder efectuar el cobrament.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, i en el cas que fos necessari, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

Més notícies aquí