Pablo Álvarez: “La Final Four són partits que tothom vol jugar”

Pablo Álvarez: “La Final Four són partits que tothom vol jugar”

El golejador blaugrana destaca “la tranquil·litat i la confiança” que té l’equip per afrontar la Final Four que es disputa a Bassano

L’hora de la veritat ha arribat. El Barça disputa aquest cap de setmana la Final Four de la Lliga Europea a Bassano, i abans Pablo Álvarez ha parlat per a fcbarcelona.cat. L’argentí, amb una Champions com a blaugrana, es mostra il·lusionat i confiat amb les possibilitats del Barça per aixecar un nou títol europeu. “L’equip arriba molt bé, molt tranquil i content i amb ànsia que arribi el partit de dissabte”, confessa. El ‘7’ blaugrana, a més, afirma que “les últimes dues setmanes han servit per preparar la competició i per descansar”. “Ho necessitàvem”, reconeix.

El Barça arriba a Bassano dues setmanes després de proclamar-se campió de l’OK Lliga a Vic. Una injecció de moral més abans de la Final Four. “Si no l’haguéssim guanyat també arribaríem amb molt d’ànim, però, sens dubte, ajuda”, comenta Pablito Álvarez. El ‘7’, a més, reconeix que “jugar una Final Four dóna ànims a qualsevol, són partits que tothom vol jugar”. També explica que “haver guanyat els últims partits dóna la tranquil·litat i la confiança necessàries per afrontar una cita com aquesta”.No hem de perdre el cap ni la identitat que ens ha portat fins aquí

Pablo Álvarez destaca algunes de les claus que poden determinar el guanyador a Bassano. Entre aquestes hi pot haver el factor pista favorable al Bassano. “Com quan nosaltres la vam jugar al Palau”, recorda. Però, per sobre de tot, remarca la personalitat de l’equip: “Els títols arriben perquè fem el nostre joc. Ara estem jugant bé i arribem amb confiança. No hem de perdre el cap ni la identitat que ens ha portat fins aquí”.

Analitzant el rival de les semifinals, Pablito Álvarez defineix el Breganze com un “equipàs”. “Tenen molta experiència al darrere i jugadors de qualitat i amb gran habilitat com Adroher, Cacau o De Oro”, destaca. “Es tanquen bé en defensa i treuen molt ràpides les contres”, conclou l’argentí. El primer assalt es viurà aquest dissabte a les 20.30 hores al Palasind de Bassano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut