Ricard Muñoz: “Marcar en inferioritat reforça l’equip”

Ricard Muñoz: “Marcar en inferioritat reforça l’equip”

El tècnic blaugrana ha elogiat el partit del seu equip i se centra en la final: “Per molt bé que estiguem, sabem que és un partit a cara o creu”

La victòria del Barça contra el Breganze (5-1), que ha donat el passaport per a una nova final europea, ha servit per veure les millors virtuts del conjunt blaugrana. En aquest sentit ha centrat Ricard Muñoz les seves valoracions posteriors al partit. El tècnic ha elogiat el treball tant defensiu com ofensiu dels seus homes i ha destacat les circumstàncies dels dos primers gols: “Marcar com ho hem fet, en inferioritat numèrica, reforça molt l’equip de cara a la final”.

Ricard Muñoz ha destacat moltes coses que ha fet bé el Barça a la semifinal. Entre d’altres, haver estat “madur” –com havia demanat a la prèvia–, “seriós” en defensa i “efectiu” en atac. “Hem ofert molt tàcticament, hem fet molt perill i hem desmuntat les virtuts del Breganze”, ha assegurat l’entrenador culer.

El tècnic ja pensa en la final, que es disputa aquest diumenge a les 17 hores. “M’espero un partit intents contra un Vic que ja ha demostrat que té arguments per guanyar qualsevol equip”, ha declarat. Sobre els últims precedents amb els vigatans, ha recordat que “acostumen a ser partits amb pocs gols” i que són dos equips que “es coneixen moltíssim”. “Per molt bé que estiguem, sabem que serà un partit a cara o creu”, ha sentenciat Ricard Muñoz en sala de premsa.

A continuació detallem algunes de les declaracions de Sergi Fernández, porter blaugrana, que ha tornat a brillar sota pals:

“El mèrit defensiu és de tot l’equip. Això reforça la tasca del grup, que s’hi ha deixat la pell defensant. Esperem que això s’allargui fins a la final”.

“Era una semifinal de Copa d’Europa i sempre hi ha la màxima intensitat. S’ha de destacar la capacitat de l’equip per jugar en inferioritat”.

“Queda només un pas i l’afrontem amb la màxima humilitat i il·lusió. Ser a la final era el primer objectiu, i s’ha aconseguit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut