Presentació oficial de la Final Four a Breganze

Presentació oficial de la Final Four a Breganze

El directiu del FC Barcelona responsable de la secció d’hoquei patins, Josep Ramon Vidal-Abarca, ha representat el Club en l’acte matinal

Breganze ha donat aquest dissabte la benvinguda oficial als participants de la Final Four de la Lliga Europea d’hoquei patins. L’acte de presentació s’ha celebrat a les 10.30 hores a la plaça de l’Ajuntament de la localitat amfitriona del campionat, tot i que cal recordar que els partits es disputen al pavelló ‘Palasind’ de Bassano, a uns 20 quilòmetres de Breganze.

En l’acte, el FC Barcelona ha estat representat pel directiu responsable de la secció, Josep Ramon Vidal-Abarca, i per Xavier Bosch, membre de la comissió esportiva. El president del Hockey Breganze, Antonello Turle, i l’alcaldessa de la localitat, Piera Campana, també han donat la benvinguda als representants del FC Porto i del Club Patí Vic, els equips que disputaran la primera semifinal aquest mateix dissabte.

Les autoritats locals han fet entrega de diversos obsequis als quatre equips que entre aquest dissabte i diumenge es jugaran el màxim trofeu europeu. D’aquesta manera, s’ha donat el tret de sortida oficial a la Final a Quatre de Bassano. A les 17 hores, Vic i Porto jugaran la primera semifinal, i a les 20.30 el Barça es jugarà el passi a la final amb el Breganze.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut