Últim viatge de la temporada del Camp Ple

Últim viatge de la temporada del Camp Ple

El Jordi i l’Alexandra han estat els últims socis que aquesta temporada han pogut gaudir d’un dels premis més atractius del programa Camp Ple

Amb el final de la temporada també arriben els últims premis que es lliuren als beneficiaris de l’abonament especial Camp Ple. És el cas del Jordi i l’Alexandra, que dissabte passat van viatjar a Còrdova amb l’avió del primer equip i van viure en directe la golejada de l’equip de Luis Enrique.

Ells mateixos ens expliquen l’experiència:

“Primer de tot, vull agrair l’oportunitat que ens han donat de viure una experiència tan especial com és la d’anar al desplaçament d’un partit compartint moments amb jugadors i altres seguidors del Club.


Vam viure un cap de setmana diferent als que tenim normalment. L’horari del partit va fer que viatgéssim a Còrdova el dia abans i això ens va permetre visitar la ciutat. Un cop a l’estadi de l’Arcángel vam poder gaudir d’un bon ambient, i d’un resultat encara més gran, 0-8! Tot un espectacle!”.

El Jordi i l’Alexandra han estat els últims culers que han viatjat amb l’equip gràcies al Camp Ple. L’abonament exclusiu Camp Ple l’aconsegueixen els socis abonats al Camp Nou que han assistit durant tota la temporada a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions o, en cas de no haver-hi pogut assistir, haver alliberat sempre el seu seient perquè un altre barcelonista pogués anar –amb un màxim de dues absències-. Es guanya cada temporada i aquells que el tenen entren dins el sorteig d’un munt de premis com viatges amb el primer equip, samarretes signades per jugadors o una plaça per jugar un partit al Camp Nou.

[[BOTOVERMELL::CAMP PLE++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/camp-ple::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut