Celebrada la Copa Ciutat de Barcelona

Celebrada la Copa Ciutat de Barcelona

Els patinadors blaugranes van obtenir grans resultats en un cap de setmana molt positiu per al patinatge artístic

Aquest passat cap de setmana la pista de gel del FC Barcelona va reunir més de 200 patinadors de diferents categories per celebrar la Copa Internacional de Barcelona, que a més de com petició individual també va acollir la competició per equips de ballet sobre gel.

Pel que fa a la representació blaugrana, Carla Sánchez i Noa Barcons van acabar en primera i segona posició en categoria Debutant, mentre que Annika Huestis, amb l’or, i Meritxell Mollà, amb el coure, van fer un gran paper en categoria aleví, on Arcardi Tarre, en categoria masculí, va fer primer i Lluís García, segon.

Pel que fa a la categoria júnior 2a, Marta Guinovart i Álex Abad van quedar en primera posició. En categoria Debs, la que comptava amb més representants, Anna Royo i Erika Riera van fer primer i segon, mentre que en categoria Basic Novice, Ariadna Sibera es va endur l’argent.

En Novice Advanced, Mónica Catarralà, va ser tercera, mentre que en categoria júnior Júlia Ribas va endur-se l’or, com també Aleix Gabara, que va acabar en primer lloc. Ton Cónsul va ser segon. Finalment, en ballet, el Barça Artistic Team va acabar en primera posició en el programa coreogràfic, com en el programa lliure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut