Josep Maria Bartomeu: “No hi ha cap favorit”

Josep Maria Bartomeu: “No hi ha cap favorit”

El president del FC Barcelona ha destacat, abans d’iniciar el sopar entre les directives d’ambdós clubs, que l’eliminatòria “està oberta” i que el Bayern de Munic “juga un futbol com el nostre”

Josep Maria Bartomeu considera que l’eliminatòria contra el Bayern de Munic “està oberta”. “No hi ha cap favorit i no hem d’oblidar que el Bayern és un gran equip i que ha guanyat la Bundesliga”, ha explicat el president del FC Barcelona. Quan falten menys de 24 hores per a l’inici de la semifinal de la Lliga de Campions entre el club català i alemany, el president del FC Barcelona té “sensacions positives” davant un duel que defineix com “un regal pel món del futbol”.

En referència al rival, Bartomeu ha recordat que “s’ha de ser prudent” perquè “el Bayern de és un dels millors equips que hi ha Europa i juga un futbol com el nostre: espectacular i volent la pilota”. El president creu que Pep Guardiola “tindrà una bona rebuda a l’estadi, però un cop comenci el partit, ells intentaran guanyar-nos i passar l’eliminatòria”. “Nosaltres intentarem treballar, esforçar-nos i, com sempre, els nostres jugadors estan molt motivats”.

Sopar de directives

Bartomeu ha fet aquestes declaracions abans d’iniciar el sopar de directives que s’ha dut a terme aquest dimarts al vespre en un restaurant barceloní. La representació blaugrana ha estat encapçalada pel mateix president i els vicepresidents Carles Vilarrubí, Jordi Cardoner, Jordi Mestre i Manel Arroyo, així com pels delegats de relacions amb la UEFA Amador Bernabeu i David Bellver. Per part del Bayern de Munic, han estat presents a l’àpat Karl-Heinz Rummenigge, Karl Hopfner, Jan-Christian Dreesen, Andreas Jung, Jörg Wacker, Dieter Mayer i Michael Gerlinger. També han assistit, com a representants de la UEFA, Mark Blackbourne i Derek Kirkwood i el cònsol General d’Alemanya a Barcelona Reiner Eberle.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut