Xavi Pascual: “No provarem res”

Xavi Pascual: “No provarem res”

El tècnic blaugrana creu que “els jugadors necessiten competir, tothom ha d’estar amb minuts i sentir-se important”

Divendres a les 20 h i al Palau Blaugrana el Barça d’handbol afronta la jornada 28 de la Lliga Asobal Bauhaus. Els blaugranes ja són campions de Lliga i tenen a l’horitzó la Final a Quatre de Colònia. Pascual ha valorat l’enfrontament amb el BM Guadalajara a la prèvia del partit.

Sense reserves

“No ens reservem. Els jugadors necessiten competir. Tothom ha d’estar amb minuts i sentir-se important”, declarava l’entrenador del Barça d’handbol.

 “No provarem res. Els partits que resten ens serviran per posar-nos a to a nivell competitiu però sense cap prova”, explicava Pascual.

“Tots els partits són importants. Mereixen els rivals el màxim respecte. Ens va bé per mantenir els automatismes, per tornar a tenir l’equip en forma i en aquesta línia estem”, deia el tècnic blaugrana.

Màxim respecte

El BM Guadalajara arriba a Barcelona ocupant el 12è lloc de la Lliga Asobal Bauhaus a quatre punts de les posicions de descens. Pascual definia així els castellans: “Un equip que està a la zona baixa i que darrerament ha tret bons resultats. Estan fent una bona feina durant la temporada. Ens va posar en problemes durant la primera part del partit d’anada. Té jugadors internacionals amb el Brasil. Màxim respecte”.

Pel que fa a l’estat dels seus jugadors, Pascual afirmava: “Els jugadors que van estar amb les seleccions es van incorporar dimecres als entrenaments. Seguim fent treball de càrrega per preparar la Final a Quatre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut