Els titans de Marc Carmona

Els titans de Marc Carmona

Wilde ha jugat els 30 partits i Lin i Rafa Usín només se n’han perdut per raons tècniques

La Lliga Regular de la LNFS consta de 30 jornades i només tres jugadors han estat a disponibilitat de Marc Carmona en totes i cadascuna d'aquestes, tot i que dos d’ells no han jugat un partit per raons tècniques. Es tracta de Wilde, Lin i Rafa Usín. El primer ha jugat els 30 partits de Lliga, mentre que Lin no va ser convocat per al partit de Lugo, ja que l’equip tenia 13 jugadors i només se n’hi podien inscriure 12. Usín s’ha vestit els 30 partits de Lliga, però el tècnic no el va fer jugar en el matx de l’Inter Movistar al Palau.

Temporada extraordinària

Wilde millora amb els anys. Aquesta temporada ha aconseguit 20 gols ens els 30 partits de Lliga i s’ha convertit en el tercer màxim golejador de l’equip només darrere de Lozano, amb 26, i Ferrao, amb 22. A més, és el màxim assistent de l’equip, amb 16 assistències, i la seva feina en defensa és bàsica per als esquemes defensius del tècnic culer.

Lin

El segovià ha anat millorant mentre avançava la temporada. Tot i no ser un especialista golejador, l’ala ha fet nou gols i la seva generositat en atac s’ha plasmat en les 13 assistències que ha fet. La seva velocitat permet moltes variants en atac i en defensa, on és un jugador fonamental des de la seva arribada a Can Barça.

Rafa Usín

Tot i no tenir el mateix protagonisme que al seu equip anterior, Rafa Usín s’ha convertit en el recanvi de Wilde i Ferrao a l’atac barcelonista. En la seva primera temporada a la disciplina blaugrana, el madrileny ha fet nou gols i la seva esquerra ha ensenyat el potencial de cara al play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut