Conferència de luxe de Xavi Pascual al Col·legi de Metges de Barcelona

Conferència de luxe de Xavi Pascual al Col·legi de Metges de Barcelona

Èxit de la xerrada de l’entrenador del Barça d’handbol sobre el “Lideratge, valors i treball en equip”

Dijous a la tarda va tenir lloc una conferència de Xavi Pascual en el marc del cicle de xerrades que ha iniciat el Col·legi de Metges de la ciutat de Barcelona. Per espai de gairebé dues hores l’entrenador del Barça d’handbol va explicar a una nombrosa assistència a la sala d’actes del Col·legi com és la gestió d’un equip professional.

Com es gestiona un grup professional

Pascual va fer una amena presentació de com gestiona un equip d’elit. El fil conductor de la conferència es basa en el model de gestió del grup amb totes les variants existents, que l’entrenador del Barça d’handbol va explicar i analitzar.

La consideració de la individualitat dels jugadors, les interaccions que es produeixen, la cohesió de grup, les reaccions davant les adversitats…, entre altres aspectes, van ser tractats per Xavi Pascual.

A més, l’entrenador blaugrana va mostrar algunes de les praxis que utilitzava internament per treballar el grup i els va explicar les pautes que aplica per liderar un grup d’esport professional.

Ben acompanyat

La presentació de l’acte va córrer a càrrec del Dr. Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona, a qui acompanyava Antoni Bassas, periodista i cap audiovisual del diari ‘Ara’, que va moderar el col·loqui posterior.

A la sala d’actes del Col·legi de Metges també hi eren el capità del Barça d’handbol, Víctor Tomás; Albert Soler, director d’Esports professionals del FC Barcelona; Antonio Asensio, membre de la Comissió Esportiva del Barça d’handbol; Ignacio Mestre, director general del FC Barcelona, i Àngel Rovira, de l’Associació de Veterans del Barça d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut