El Bayern perd el derbi bavarès contra l’Augsburg a l’Allianz Arena

Els de Pep Guardiola cauen per 0-1 després de jugar amb un home menys des del minut 12 per l'expulsió de Reina

El Bayern de Munic ha perdut el derbi bavarès contra l’Augsburg per la mínima a l’Allianz Arena (0-1). El gol visitant l’ha fet Bobadilla a la segona meitat i ha sentenciat un duel en què els de Guardiola han hagut de jugar durant 77 minuts amb un home menys.

Després de la dolorosa derrota del Bayern al Camp Nou, l’equip de Pep Guardiola ha tornat a l’Allianz Arena. El tècnic de Santpedor ha reservat molt poques peces de cara al partit de tornada de semifinals de la Lliga de Campions i en el derbi ha prioritzat treure un equip amb garanties.

Reina expulsat i penal errat

Des de l’inici el Bayern ha dut la iniciativa, amb possessions llargues i incomodant el rival, però sense crear excessiu perill. Al minut 12 l'Augsburg s'ha trobat amb un penal a favor després que Reina fes caure el davanter visitant i l'àrbitre decidís expulsar-lo. Guardiola ha substituit Lahm per Neuer però el capità de l'Augsburg, Pau Verhaegh, ha enviat el penal al pal.

El Bayern ha continuat dominant els compassos del partit, amb un immens Thiago al mig del camp protegit per Schweinsteiger. Tot i això, Muller i Lewandowski no han pogut marcar. Abans del descans Gotze i Muller han tingut les ocasions més clares, però els seus xuts s’han estavellat contra el pal i el travesser, respectivament.

L'Augsburg s'emporta els tres punts

A la represa, l’Augsburg ha sortit amb més força i ha arribat amb més perillositat a l’àrea de Neuer. De fet, als 15 minuts l’àrbitre ha anul·lat un gol als visitants. El Bayern ha pagat l’esforç físic i, tot i l’empenta constant de l’afició local, ha tingut problemes per arribar amb certa claredat a l’àrea de Marwin Kitz. Qui sí que ho ha fet ha estat l’Augsburg, que, després d’una bona acció personal de Hojbjerg –jugador cedit pel Bayern–, ha pogut marcar amb una rematada de Bobadilla d’esperó.

Els de Guardiola ho han intentat fins al final, però els ha faltat efectivitat. Finalment, derrota per la mínima abans d’encarar el determinant duel de semifinals de la Lliga de Campions contra el FC Barcelona dimarts a l’Allianz Arena, que decidirà el primer finalista de la final de Berlín.