Dinar de directives al Palau de la Música

Dinar de directives al Palau de la Música

Directius de Reial Societat i FC Barcelona s’han trobat al Palau en l’inici de la jornada dedicada a la inauguració de la Llotja del President Suñol

Reial Societat i FC Barcelona han celebrat aquest dissabte al migdia un dinar de directives molt especial. Directius de tots dos clubs s’han reunit al Palau de la Música en l’inici de la jornada dedicada a la inauguració de la nova nomenclatura de la Llotja del Camp Nou, que serà batejada a les 17 hores com a Llotja President Suñol.

El vicepresident Carles Vilarrubí reconeixia que es tracta d’un “acte entranyable”: “En el context de l’Any Suñol hem volgut celebrar el bateig de la Llotja del President Suñol. No podíem trobar un millor dia que el de la visita de la Reial per fer el dinar i venir al Palau de la Música. Sabem la tradició musical i coral que té la ciutat de Donosti i hem volgut retre aquest petit homenatge amb el Cor Jove de l’Orfeó Català”.

A banda de Vilarrubí, també han assistit al dinar el vicepresident Javier Faus i els directius Jordi Moix i Ramon Pont, així com els assessors de la Junta Carles Rexach i Josep Maria Fusté. La representació de la Reial ha estat encapçalada pel seu president, Jokin Aperribay, que ha declarat: “Volem agrair al FC Barcelona el detall que ha tingut”.

Cal recordar que a les 18 hores, al Camp Nou, s'enfronten tots dos equips en el partit corresponent a la 36a jornada de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut