L’Aleví C i D i el Benjamí C es proclamen campions de Lliga

Amb aquests tres nous títols, el futbol formatiu ja ha guanyat nou campionats de Lliga

Diumenge festiu per al futbol formatiu blaugrana amb dos nous campions de Lliga. L’Aleví C, que ha guanyat el Badalona per 2-0, i l’Aleví D, que ha estat capaç de guanyar 1-6 a camp del Sant Ildefons, s’han proclamant, matemàticament, campions de Lliga.

Els nois de Marc Alexandre Pinto, entrenador de l’Aleví C, han encarrilat ràpidament el partit gràcies a un gol d’Aleix Garrido al minut 1. El mateix Aleix, al minut 51, ha estat l’encarregat de fer el segon i definitiu gol i de sentenciar el partit. La temporada de l’Aleví C és impecable. 27 victòries en 27 partits amb uns grans registres golejadors: 174 gols a favor i només 29 en contra. Des de la primera jornada, l’Aleví C no ha abandonat el primer lloc de la taula classificatòria, fet que l’ha portat a guanyar el títol a falta de tres jornades per posar el punt final.

Per la seva part l’Aleví D s’ha proclamat campió de Lliga al camp del Sant Ildefons després d’aconseguir guanyar per 1-6. Els nois d’Òscar Jorquera necessitaven la victòria i no han fallat. Ilias Akhomach, als tres minuts de partit, ha inaugurat el marcador, i Adrián Bobi i Nicolás Fuentes han eixamplat distàncies fent pujar el 0-3 a l’electrònic. L’equip local ha fet l’1-3, però, malgrat això, el Barça ha reaccionat ràpidament amb els gols d’Ilias Akhomach, Àlex Valle i Joan Gázquez. En les 27 jornades disputades, els blaugranes han aconseguit 23 victòries, un empat i tres derrotes.

El Benjamí C també és el nou campió del Grup 1 de la Primera Divisió Benjamí. Els nois d’Òscar Hernández necessitaven guanyar i que el Vila Olímpica, segon classificat, no ho fes. El Benjamí C va superar el seu partit amb escreix (1-9) gràcies als gols de Dereck Lope (3), Pol Montesinos, Enric Gispert, Marc Guiu, Héctor Fort i Arnau Pradas (2). A falta de tres jornades i amb 79 punts, el Benjamí C s’ha proclamat campió de Lliga gràcies a les 26 victòries i un empat aconseguits.