El juvenil del Barça d’handbol, campió d’Espanya

El juvenil del Barça d’handbol, campió d’Espanya

Els nois entrenats per Llorenç Rueda revaliden el màxim títol de la categoria juvenil a Zumaia

Per segon any consecutiu el Barça d’handbol de categoria juvenil s’emporta el títol de campió estatal. En una disputada final que es va resoldre en el temps extra, els joves blaugrana van poder aixecar de nou el trofeu que els acredita com el millor equip de la categoria.

Un llarg camí

A la primera fase del campionat estatal, els joves entrenats per Llorenç Rueda van tenir com a rivals, a la lligueta que donava pas a la es semifinals, el San Sebastián de los Reyes, els Maristas de Málaga i l'RGC Covadonga.

En el primer partit el Barça d’handbol va superar el San Sebastián de los Reyes per 31 a 17. A la segona jornada es va imposar al Maristas de Málaga per 33 a 26 i a la tercera, davant els asturians de Covandoga, un 43 a 15, favorable als blaugranes, va certificar el primer lloc del grup i el pas a semifinals.

Campions de nou

A les semifinals els esperava un dels equips amb més tradició de treball amb els joves com és l'Ademar de Lleó. Els lleonesos van fer suar de valent els blaugranes i fruit de la feina dels de Rueda es van acabar imposant per 27 a 26. A la final esperaven els bascos de l’Aiadek Pulpo.

Si les semifinals havien estat d’infart la final ho va ser en grau suprem. La igualtat va ser present a la fi del temps reglamentari, tot i que els blaugranes havien dominat al llarg del matx.

Però en el temps extra el Barça d’handbol va imposar-se i amb un triomf per 41 a 36 es van emportar el títol, per segon any consecutiu a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut