El jutge desestima íntegrament la demanda de MCM

El jutge desestima íntegrament la demanda de MCM

El plet en si mateix tenia per objecte la reclamació per part de MCM en concepte de danys i perjudicis derivats del suposat incompliment per part del Club del contracte d’explotació publicitària de la façana de la Masia

El Jutjat de 1a Instància n. 25 de Barcelona ha desestimat íntegrament la demanda interposada per Muro Cortina Modular Publicidad, S.L. (MCM) contra el FC Barcelona i condemna l’actora (MCM) al pagament de les costes judicials. Avui ha estat notificada al Club la sentència per l’esmentat jutjat. Aquesta sentència recull l’argumentari exposat pel FC Barcelona durant aquest procediment civil que, per part del FC Barcelona, ha estat dirigit pels serveis jurídics del Club i el despatx d’advocats Baker & McKenzie Barcelona.

El plet en si mateix tenia per objecte la reclamació per part de MCM de la quantitat de 99.306.116,98 euros més interessos en concepte de danys i perjudicis derivats del suposat incompliment per part del Club del contracte d’explotació publicitària de la façana de la Masia.

El jutge desestima íntegrament les pretensions de MCM per considerar que el FC Barcelona no estava obligat contractualment en els termes que pretenia MCM i que, en conseqüència, el FC Barcelona no ha infringit cap obligació que pogués aparèixer al contracte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut