Venudes el 90% de les entrades per a la final de la Copa del Rei

Venudes el 90% de les entrades per a la final de la Copa del Rei

Només queden per vendre 2.698 localitats de les 25.664 que el Club va posar a disposició dels socis agraciats en el sorteig

El FC Barcelona ha venut un total de 22.966 entrades per a la final de la Copa del Rei, el 90% de les 25.664 entrades que el Club va posar a disposició dels socis agraciats en el sorteig de repartiment. Fins a les 20 hores d’aquest dimarts, transcorregudes 33 hores de l’inici del procés de venda via ‘on-line’, només quedaven per repartir les 2.698 entrades restants. Cal recordar que el termini finalitza aquest divendres, 15 de maig, a les 19 hores.

Aquest dimarts el procés ha transcorregut amb total normalitat. El ritme de venda d’entrades ha anat disminuint a mesura que la demanda s’ha fet més selectiva, ja que cada cop els socis tenen menys opcions per poder escollir una localitat. A les 20 hores d’aquest dimarts quedava un 10% d’entrades a la venda.

El sistema havia patit problemes de saturació en la primera jornada, especialment durant les primeres hores, en no poder absorbir la demanda rebuda. Això va provocar cues d’espera virtuals i les consegüents molèsties i inconvenients als socis. El Club està contactant directament amb els socis afectats per reiterar les seves disculpes, expressades públicament ahir.

El FC Barcelona té externalitzat a un proveïdor el cent per cent el servei de la venda d’entrades ‘on-line’ de les diferents competicions. És per això que està estudiant les accions que cal emprendre per exigir a aquesta empresa les responsabilitats derivades d’aquests greuges als socis.

Habitualment, aquest tipus de venda per a les finals sempre s’ha realitzat presencialment a través de les taquilles del Camp Nou, amb l’agreujant que els socis no podien escollir les localitats en veure’s penalitzats pel lloc ocupat en el sorteig en funció del número de petició.

És per això que el Club va posar a disposició dels socis un sistema de venda ‘on-line’ per tal que els agraciats amb una entrada tinguessin les mateixes opcions en l’assignació de les localitats, ja que poden triar les entrades i els preus, consultant directament l’aforament disponible del Camp Nou. A més, amb la comoditat de seleccionar un seient sense la necessitat de desplaçar-se fins al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut