El Barça se suma a la iniciativa la Nit dels Museus

El Barça se suma a la iniciativa la Nit dels Museus

El Museu del FC Barcelona obrirà dissabte 16 de maig, de 19 h a 1 de la matinada, de manera gratuïta per a tots els visitants

Per tercer any consecutiu, el Museu del FC Barcelona s’afegeix a les activitats amb motiu de la Nit dels Museus i aquest dissabte 16 de maig, de 19 a 1 de la matinada, obrirà les seves portes de manera especial i gratuïta perquè tots aquells que ho vulguin puguin reviure la història del Club i contemplar els nombrosos trofeus i records que omplen les vitrines del Museu.

L’entrada serà de franc per a tothom i els visitants podran visitar tots els racons del Museu i contemplar l’Estadi des de la Tribuna. A més, el Club habilitarà un pàrquing a les mateixes instal·lacions per facilitar l’accés del públic.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa, que arriba a la seva onzena edició, en què participen prop de 3.400 museus de diferents països europeus. A Barcelona i la seva àrea metropolitana són uns 80 centres els que participen en la Nit dels Museus, els quals organitzen exposicions, concerts, dansa, teatre, tallers, visites guiades i activitats per a tota la família.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut