El Barça d'hoquei, en disposició de completar la millor temporada de la història a l’OK Lliga

El Barça d'hoquei, en disposició de completar la millor temporada de la història a l’OK Lliga

Els blaugranes, en cas de vèncer a Mataró, sumarien 85 punts, la seva millor xifra a l’OK Lliga Les temporades 2004/05 i 2006/07 es van sumar 83 punts en cursos en què l’equip va guanyar també la Lliga Europea

El Barça d’hoquei patins disputa aquest cap de setmana el seu últim partit de l’OK Lliga, l’últim partit de la temporada 2014/15. I no serà un partit més, tot i que la feina estigui feta. Pot ser un partit especial, per passar a la història com l’equip del Barça que més punts ha fet en un campionat de Lliga. I és que actualment els de Ricard Muñoz han sumat 82 punts gràcies a 27 victòries i un empat en 29 partits. Han sumat 82 dels 87 punts possibles i, en cas de vèncer aquest dissabte a Mataró, arribarien fins als 85, superant així el rècord que fins ara és de 83.

Números d’escàndol..., i doblets

La temporada 2004/05, amb Carlos Figueroa a la banqueta, el Barça va sumar 83 punts de 90 possibles, amb 162 gols a favor i 55 en contra i un balanç final de 27 triomfs, dos empats i una derrota. El màxim golejador d’aquell equip va ser Beto Borregán, amb 51 gols, i el segon màxim realitzador Carlitos López, amb 34 dianes. En aquell gran equip també hi havia Negro i David Páez, Miquel Masoliver i dos actuals jugadors del primer equip, Sergi Panadero i Aitor Egurrola, que van completar la temporada amb una Lliga Europea.

Dues temporades més tard, la 2006/07 i amb Quim Paüls a la banqueta, el Barça va tornar a fer 83 punts al final de l’OK Lliga, fent el mateix balanç de 27 victòries i dos empats. Van anotar 150 gols i en van rebre 53 i els màxims golejadors de l’equip van ser Carlitos López (32), Beto Borregán (30) i David Páez (30). La columna vertebral de l’equip no va canviar, Egurrola i Panadero seguien sent decisius i l’ara exblaugrana Mia Ordeig també formava part d’aquell equip que va guanyar també la Lliga Europea a Bassano.

Preparats per superar-ho

A dia d’avui, el Barça suma 82 punts amb 158 gols a favor i 51 en contra. Per tant, en cas de vèncer a la pista del Mataró, que es juga la permanència, l’equip acabarà amb el millor balanç de tota la història pel que fa a punts i diferència de gols a l’OK Lliga. Segueix comptant amb Aitor Egurrola i Sergi Panadero, però la resta de l’equip és totalment diferent.

Els màxims golejadors són Pablo Álvarez, amb 35 gols, i Marc Torra, amb 33, d’un equip en què han tingut també una gran incidència Sergi Fernández, Raül Marín, Marc Gual, Reinaldo Garcia, Matías Pascual i Xavi Barroso sota les ordres de l’equip tècnic que dirigeix Ricard Muñoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut