Local

L'Ángel Ximénez Puente Genil, rival del Barça d’handbol a semifinals de la Copa del Rei

Els blaugranes ja coneixen amb qui es jugaran el pas a la final de Copa en una Final a Quatre que tindrà lloc a Gijón els dies 6 i 7 de juny

El Barça d’handbol es juga el pas a la final de Copa del Rei d’handbol davant l’Ángel Ximenez. En el sorteig que s’ha celebrat el dijous a les 13 h a l’ajuntament de Gijón, blaugranes i andalusos han estat emparellats. L’altra semifinal la jugaran el Juanfersa Gijón amb el Fraikin BM Granollers

Un cap de setmana d’handbol

La Final a Quatre de la XL edició de la Copa del Rei d’handbol es jugarà a Gijón els dies 6 i 7 de juny. La semifinal es disputarà el dissabte 6 a les 16.30 h, i la final tindrà lloc el diumenge 7 a les 17.30 h. Els partits es podran veure per Sportmanía i Esport3.

A més a més, els equips cadets dels quatre classificats, FC Barcelona, Juanfersa Gijón, Fraikin BM Granollers i Ángel Ximénez Puente Genil, jugaran la VIII edició de la Mini Copa.

Aquesta competició agrupa els equips cadets dels quatre clubs que disputen la Copa del Rei, i els dies 5, 6 i 7 de juny a Gijón lluitaran per aconseguir un títol que els blaugranes han assolit en sis de les set edicions disputades fins a dia d’avui.

Rei de Copes

El Barça d’handbol és el vigent campió de la competició en superar per 42 a 32 el Fraikin BM Granollers la temporada 2013/14. La passada Final a Quatre de Copa va tenir lloc a la ciutat de Pamplona.

A la vegada, el FC Barcelona és el club que més vegades ha aconseguit el títol de campió de Copa. Ho ha fet en 18 ocasions, i arribarà a la cita de Gijón una setmana després d’haver jugat la F4 de Colònia, on cercarà la novena Champions de la història del Club.

Més notícies aquí