L'Ángel Ximénez Puente Genil, rival del Barça d’handbol a semifinals de la Copa del Rei

L'Ángel Ximénez Puente Genil, rival del Barça d’handbol a semifinals de la Copa del Rei

Els blaugranes ja coneixen amb qui es jugaran el pas a la final de Copa en una Final a Quatre que tindrà lloc a Gijón els dies 6 i 7 de juny

El Barça d’handbol es juga el pas a la final de Copa del Rei d’handbol davant l’Ángel Ximenez. En el sorteig que s’ha celebrat el dijous a les 13 h a l’ajuntament de Gijón, blaugranes i andalusos han estat emparellats. L’altra semifinal la jugaran el Juanfersa Gijón amb el Fraikin BM Granollers

Un cap de setmana d’handbol

La Final a Quatre de la XL edició de la Copa del Rei d’handbol es jugarà a Gijón els dies 6 i 7 de juny. La semifinal es disputarà el dissabte 6 a les 16.30 h, i la final tindrà lloc el diumenge 7 a les 17.30 h. Els partits es podran veure per Sportmanía i Esport3.

A més a més, els equips cadets dels quatre classificats, FC Barcelona, Juanfersa Gijón, Fraikin BM Granollers i Ángel Ximénez Puente Genil, jugaran la VIII edició de la Mini Copa.

Aquesta competició agrupa els equips cadets dels quatre clubs que disputen la Copa del Rei, i els dies 5, 6 i 7 de juny a Gijón lluitaran per aconseguir un títol que els blaugranes han assolit en sis de les set edicions disputades fins a dia d’avui.

Rei de Copes

El Barça d’handbol és el vigent campió de la competició en superar per 42 a 32 el Fraikin BM Granollers la temporada 2013/14. La passada Final a Quatre de Copa va tenir lloc a la ciutat de Pamplona.

A la vegada, el FC Barcelona és el club que més vegades ha aconseguit el títol de campió de Copa. Ho ha fet en 18 ocasions, i arribarà a la cita de Gijón una setmana després d’haver jugat la F4 de Colònia, on cercarà la novena Champions de la història del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut