O caixa o faixa

O caixa o faixa

Els blaugranes es juguen continuar vius a la competició

El FC Barcelona jugarà davant de l’Aspil Vidal Ribera Navarra el segon partit dels quarts de final de la LNFS a les 21 h (Esport3, Teledeporte, Barça TV i per streaming a www.fcbarcelona.cat) amb la intenció de guanyar-lo i empatar l’eliminatòria a un per tenir la possibilitat de forçar el tercer i definitiu matx de la sèrie, que es jugaria dissabte a les 13 h al mateix Palau.

Balanç de dues victòries i dues derrotes

Tots dos equips s’han vist les cares ja quatre vegades aquesta temporada, amb un balanç de dues victòries per a cadascun dels conjunts. Els blaugranes van vèncer en els dos primers enfrontaments de la temporada. Els de Carmona van vèncer en el partit de Lliga jugat a Tudela i en el dels quarts de final de la Copa d’Espanya celebrat a Ciudad Real. Després, els navarresos van guanyar els dos següents. Es van endur l’últim partit de la Lliga Regular disputat al Palau i el primer de la sèrie dels quarts de final del play-off.

El Palau serà clau

Els jugadors barcelonistes saben que el suport dels seus aficionats serà clau per poder capgirar una eliminatòria que se’ls ha posat costa amunt després de perdre el primer partit dissabte passat a Tudela. L’equip confia en les seves possibilitats, i és conscient que el suport dels aficionats culers serà clau en els moments de més debilitat.

Els perills del Tudela

Els jugadors més importants dels navarresos són dos exblaugranes. Roger Serrano i Joselito són els referents de l’Aspil Vidal Ribera Navarra ara que el seu millor jugador, l’ala i capità Andresito, es troba lesionat i no podrà ajudar els seus companys. Serrano va ser el millor jugador de l’equip navarrès al primer partit de la sèrie, i els de Carmona saben que moltes de les opcions que tenen de jugar el tercer matx passen per no permetre que el jugador català sigui decisiu. A més, la defensa en zona que practica el Ribera Navarra és una dificultat més.

Amb tots els disponibles

Marc Carmona podrà comptar amb els 14 jugadors del primer equip per a aquest enfrontament, ja que, encara que diversos jugadors arrosseguen molèsties físiques, cap d’ells està lesionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut