Els jugadors del FC Barcelona estrenen les polseres Visa 'contactless' de CaixaBank

Els jugadors del FC Barcelona estrenen les polseres Visa 'contactless' de CaixaBank

L’entitat financera ha presentat els dissenys amb la imatge oficial del Club dels primers dispositius que permeten portar la targeta al canell

Els jugadors del primer equip del FC Barcelona han estat aquest divendres els protagonistes de la campanya de presentació dels primers dispositius portables de CaixaBank per realitzar pagaments contactless a través d’una polsera Visa personalitzada per a col·lectius. Aquest braçalet permet portar la targeta de crèdit Visa al canell i incorpora l’escut oficial del Club i els colors blaugrana en el seu disseny.

Els futbolistes del Barça han lluït la polsera durant l’entrenament d’aquest divendres per preparar el partit del proper diumenge contra l’Atlètic de Madrid al Calderón (19 h). El conjunt matalasser també ha estat escollit per l’entitat financera per estrenar aquest dispositiu amb el disseny personalitzat. En properes setmanes es presentaran els nous models oficials per altres equips de Primera Divisió.

La nova polsera permet gaudir d’una experiència de pagament àgil i còmode, i comptar amb tots els avantatges associats a les targetes de CaixaBank. L’entitat va iniciar el llançament de les polseres ‘contactless’ el 2014 i actualment ja l’utilitzen més de 30.000 clients.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut