El Juventus s’emporta els tres punts davant l’Inter de Milà

El rival del Barça a la final de la Champions remunta el gol inicial d’Icardi gràcies a Marchisio i Morata

El Juventus, rival del Barça a la final de la Lliga de Campions de Berlín del proper 6 de juny, ha aconseguit remuntar el partit davant l’Inter de Milà per aconseguir, d’aquesta manera, una nova victòria a la Sèrie A. L’equip d’Allegri, que es va classificar per a la final de Berlín gràcies a l’1-1 aconseguit dimecres i que ja és campió de Lliga, ha sortit a l’enfrontament amb un onze inicial ple de rotacions: Storari, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Padoin, Romulo, Marchisio, Sturaro, Pereyra, Matri i Morata. A la segona part, Ogbonna, Llorente i Pogba han gaudit de minuts.

Als nou minuts del xiulet inicial l’equip torinès ha vist com, a la sortida d’un córner, un xut des de la frontal de l’àrea de Brozovic ha estat desviat per Mauro Icardi i ha fet pujar el 1-0 a l’electrònic. A les acaballes de la primera meitat els locals haurien pogut fer el segon gol, però un xut col·locat de Shaqiri s’ha estavellat al travesser. Qui sí que ha estat afortunat de cara a porteria ha estat el Juventus. L’avui capità Marchisio ha transformat un penal comès sobre Matri per empatar de nou al minut 41.

A la segona meitat, Morata s’ha erigit com a protagonista. Als pocs minuts de la represa el davanter ha gaudit de dues ocasions clares, però les seves rematades han marxat desviades. Al minut 82, però, la seva rematada amb cama dreta sí que ha trobat porteria i, amb la col·laboració del porter local, Handanovic, el ‘9’ de la Juventus ha remuntat el partit. En la següent jugada atacant de l’Inter, Storari, l’avui porter de l’equip torinès, ha salvat l’empat en dues ocasions i ha permès al seu equip sumar una nova victòria.