La Cursa de Nou Barris posa el punt i final al ‘Corrent fem Barça 2015’

La Cursa de Nou Barris posa el punt i final al ‘Corrent fem Barça 2015’

Emilio Fernández, en categoria masculina, i Mònica Marta Torrent, en femenina, són els guanyadors d’aquesta tercera edició

Aquest diumenge es va posar punt i final a la Lliga ‘Corrent fem Barça 2015’ amb la celebració de l’última cursa puntuable del calendari, la de Nou Barris. En categoria masculina el guanyador d’aquest any ha estat Emilio Fernández Puente, que amb 974.81 punts ha reeditat la primera posició, que ja va aconseguir la temporada passada. En categoria femenina la més ràpida al llarg de tot el curs ha estat Mònica Marta Torrent Miquel, amb 911.65 punts.

Les pròximes setmanes hi haurà l’acte d’entrega dels trofeus als guanyadors a les instal·lacions del Camp Nou i amb la presència del directiu Jordi Monés.

‘Corrent fem Barça’ és una iniciativa del FC Barcelona que va néixer el 2012 amb la voluntat de fomentar l’afició de córrer entre els socis i sòcies del Club a través de 10 curses puntuables repartides en el calendari. Enguany la novetat més destacada va ser la Cursa Barça, amb sortida i arribada al Camp Nou.

[[BOTOVERMELL::Consulta la classificació++::http://lligues.championchip.cat/lliga/lliga-fc-barcelona-2014-2015-1/classificacio::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut