Els socis demanen 12.109 entrades el primer dia per a la final de la Lliga de Campions

Els socis demanen 12.109 entrades el primer dia per a la final de la Lliga de Campions

El termini per fer la petició estarà obert fins dijous 21 de maig a les 19 hores

En el primer dia del procés de sol·licitud d’entrades per a la final de la Lliga de Campions que es disputarà el 6 de juny a Berlín entre el FC Barcelona i la Juventus, el Club ha rebut fins a les 19 hores un total de 12.109 entrades agrupades en 5.729 peticions de socis.

Aquest dilluns, a les 10 del matí, s’ha obert el període exclusiu per als socis i sòcies perquè facin la seva petició d’entrada per a la final de la Champions a través d’un formulari que trobaran al lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Dijous 21 de maig, a les 19 hores, es tancarà el termini i en cas que la demanda superi el nombre d’entrades disponibles es farà un sorteig públic davant de notari per assignar-les, que se celebrarà divendres 22 de maig, a les 10 del matí.

El FC Barcelona disposa per a la final de la Lliga de Campions de Berlín un total de 19.550 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (13.294) i les penyes (3.323). La resta es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++FINAL DE LA CHAMPIONS::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formberlin2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut