Reinaldo García, Marc Torra i Raül Marín no continuaran al Barça d’hoquei

Reinaldo García, Marc Torra i Raül Marín no continuaran al Barça d’hoquei

L’argentí ha estat 6 temporades al Barça guanyant un total de 15 títols, entre ells tres Lligues Europees Torra ha estat cinc cursos aconseguint 12 trofeus, mentre que Marín en dues temporades ha sumat set títols

Reinaldo Garcia, Marc Torra i Raül Marín no jugaran la pròxima temporada al Barça d’hoquei patins. Tots tres jugadors finalitzen la seva relació contractual amb el Club el pròxim 30 de juny i el FC Barcelona els agraeix la seva professionalitat i dedicació durant els anys que han defensat la samarreta del primer d’hoquei i els desitja sort en el seu futur professional.

Reinaldo Garcia

Ha jugat sis temporades al Barça, va arribar l’estiu del 2009 a l’entitat blaugrana procedent del Liceo, i ha aconseguit un total de 15 títols, entre els quals destaquen 3 Copes d’Europa, així com quatre Lligues. El jugador argentí, de 32 anys, ha disputat aquest curs 2014/15 un total de 24 partits a l’OK Lliga en què ha anotat 9 gols i ha repartit 3 assistències, mentre que a Europa ha fet 7 dianes i ha donat dues passades de gol.

Marc Torra

Va arribar al club l’estiu del 2010 procedent del Club Patí Vic i ha estat un dels referents ofensius de l’equip blaugrana durant cinc temporades. El curs 2011/12 va ser escollit MVP de la competició i aquesta temporada ha disputat un total de 27 partits a l’OK Lliga amb un total de 33 gols i 11 assistències. El de Tordera, de 30 anys, ha fet 8 gols a la Lliga Europea i marxa del Barça amb un total de 12 títols al sarró.

Raül Marín

Va arribar fa dues temporades procedent del Reus Deportiu i ha aconseguit un total de set títols. Als seus 28 anys, Marín ha disputat 30 partits en competició domèstica en els que ha fet 26 gols, a més de repartir 7 assistències, mentre que a la Copa d’Europa ha marcat un total de 6 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut