Exhaurides les entrades gratuïtes reservades per a nens, Passaport Infantil i Passaport Sènior per a dissabte

Exhaurides les entrades gratuïtes reservades per a nens, Passaport Infantil i Passaport Sènior per a dissabte

S’han esgotat en un temps rècord les 3.000 localitats disponibles que el Club posa a disposició d’aquests col·lectius per a l’últim partit de Lliga contra el Deportivo de la Corunya

Dissabte, a les 18.30 hores, el FC Barcelona celebrarà el títol de Lliga aconseguit el cap de setmana passat amb els seus socis i aficionats. L’equip de Luis Enrique jugarà al Camp Nou l’últim partit de Lliga, contra el Deportivo de la Corunya. L’horari familiar i la consecució del campionat han fet que la disponibilitat de 3.000 entrades gratuïtes reservades per als nens, a través del programa ‘Nens al Camp Nou’ i del Passaport Infantil, i també per al Passaport Sènior, s’hagin exhaurit en un temps rècord. Aquest dilluns al matí es va obrir el formulari per poder demanar una d’aquestes entrades gratuïtes per a aquests col·lectius, i 24 hores més tard ja se n’ha esgotat la disponibilitat.

Recordem que per raons de seguretat i aforament hi ha un nombre màxim d’accessos amb passaport i entrades gratuïtes per a nens. I, per tant, un cop exhaurides les localitats disponibles per a aquests col·lectius no es pot activar cap passaport addicional ni sol·licitar cap entrada gratuïta per a cap fill o nét de soci.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut