Sigurdsson i Jallouz viuran la seva primera Final a Quatre com a blaugranes

Sigurdsson i Jallouz viuran la seva primera Final a Quatre com a blaugranes

Les dues incorporacions de l’estiu passat, amb experiència amb altres equips a la fase final, expliquen les seves sensacions prèvies a Colònia

Gudjon Valur Sigurdsson i Wael Jallouz viuran a Colònia la seva primera Final a Quatre com a blaugranes. Les dues incorporacions de l’estiu passat s’estrenaran amb la samarreta del FC Barcelona en una cita que reunirà els millors equips del continent. No es tracta, però, en cap dels dos casos, del seu debut en una Final a Quatre.

El jugador islandès, de fet, va participar en les últimes quatre edicions. A la temporada 2010/11 ho va fer com a jugador del Rhein-Neckar Löwen, a la 2011/12 com a membre del AG Copenhaguen i els dos últims anys defensant la samarreta del Kiel. En cap d’aquestes ocasions va poder acabar aixecant el títol de campió d’Europa.

“És la meva cinquena participació, però això només és una xifra. El que importa és que siguem aquí i que guanyem el títol”, assegura Sigurdsson a fcbarcelona.cat. L’islandès no creu que hi hagi moltes diferències entre disputar una Final a Quatre com a jugador d’un o altre equip: “Les porteries són iguals i la pilota també. El que vull aquest cop és guanyar”.

Volen la seva primera Champions

Wael Jallouz, per la seva banda, va estrenar-se en una Final a Quatre la temporada passada. Jugava al Kiel, juntament amb Gudjon Valur Sigurdsson. Tots dos van superar el Veszprem a semis però van caure a la gran final contra el Flensburg, que havia estat el botxí del FC Barcelona a semifinals. “Estic content de ser aquí amb el Barça. Tenim un gran equip i aquesta és una gran competició”, afirma el tunisià, que està vivint tot just el seu segon any a Europa: “No sóc talismà, però sí que és cert que porto dos anys seguits classificant-me per a la Final a Quatre”.

A Colònia, en la seva primera Final a Quatre com a culers, tant Sigurdsson com Jallouz esperen assolir també la seva primera Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut