Records de la semifinal de la Champions 2012/13 davant Kielce

Records de la semifinal de la Champions 2012/13 davant Kielce

Danjel Saric ens recorda com els blaugranes van superar, fa dos anys, el proper rival a semifinals de la VELUX EHF FINAL FOUR

El duel de la semifinal d’aquesta temporada de la Final Four d’handbol a Colònia té un precedent idèntic fa dues temporades. A les semifinals de la temporada 2012/13 el Barça i el Kielce ja es van enfrontar per accedir a la final de la competició, i el resultat va ser favorable als blaugranes per 28 a 23. Un home que el va viure en primera persona, Danjel Saric, ens explica com recorda aquell enfrontament i com creu que serà el d’aquesta temporada.

“Serà un enfrontament totalment diferent”

Amb aquestes paraules es referia Danjel Saric al partit que tindrà lloc el dia 30 de maig a Colònia. El porter blaugrana explicava: “Vam guanyar per cinc gols. Vam jugar molt bé però són dos Kielce diferents”.

“Tenen un entrenador com Talant Dujshebaev que ha fet augmentar molt el nivell de l’equip i ha fet incorporacions de grans jugadors. Sego, Aguinalgalde… donen molt nivell. Serà un enfrontament totalment diferent”, assegurava Saric.

El balanç del Barça-Kielce

Catalans i polonesos s’han vist les cares en tres ocasions al llarg de la seva història. Dues vegades el triomf va caure del costat blaugrana, i un empat va ser l’altre resultat.

La temporada 2010/11 el Barça d’handbol va jugar amb el Kielce a la fase de grups. Triomf blaugrana a Kielce per 26 a 33 i empat a 28 en el partit jugat a Barcelona. El tercer partit va ser la ja mencionada semifinal de l’any 2013 amb triomf blaugrana per 28 a 23.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut