Sor Lucía Caram parla de la pobresa i solidaritat als joves de la Masia

Sor Lucía Caram parla de la pobresa i solidaritat als joves de la Masia

La conferència s’emmarca dins el cicle de xerrades educatives que es fan als joves esportistes que viuen a la residència blaugrana

En el marc de les xerrades que periòdicament s’organitzen a la Masia, amb l’objectiu de donar a conèixer als joves unes realitats que van més enllà del món del futbol i de l’entorn del Barça, aquest dimarts va ser Sor Lucía Caram l’encarregada d’exposar als membres de la residència d’esportistes del Club la realitat de la pobresa i el valor de solidaritat en la nostra societat.

La catalana de l’any 2014 ha incidit en la desigualtat que viu la societat actual, i ha volgut remarcar la necessitat de mantenir actituds solidàries i d’ajuda cap als més necessitats. Sor Lucía Caram, que sempre mostra el seu gran barcelonisme, està al capdavant del projecte solidari ‘Tots contra la pobresa infantil’, promogut per la Fundació Rosa Oriol, en què hi col·labora molt activament el moviment de penyes del FC Barcelona.

Explicant diferents exemples que s’ha trobat en la seva activitat al Banc d’Aliments, Sor Lucía ha volgut remarcar als membres de la Masia la necessitat de prendre consciència del gran nombre de joves que no tenen el necessari per viure. Els ha recordat que ells eren en un lloc privilegiat, però que cal pensar en aquells que no tenen oportunitats.

La propera xerrada d’aquest cercle de conferències se celebrarà a la Masia el proper mes de juny, amb la participació de l’escriptor i publicista Risto Mejide.

Sor Lucía Caram, monja, barcelonista i catalana de l’any 2014.

“Vosaltres sou uns privilegiats de poder ser a la Masia, però a Espanya i a Catalunya hi ha una gran Masia de nens que no tenen oportunitats ni una vida feliç”.

“En aquest país hi ha molts perdedors per una situació de gran injustícia. Posem-nos per un moment la samarreta d’aquests perdedors, dels que no tenen motiu per viure amb dignitat. Cal escoltar la gent, posar-se a la pell de l’altre i si així ho fem, alguna cosa començarà a canviar per fer un món més just”.

“Sou al millor club del món. Treballeu per ser bones persones, actueu amb generositat i tingueu sempre presents aquests nens que no tenen oportunitats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut