Els socis demanen 79.429 entrades per a la final de Berlín

Els socis demanen 79.429 entrades per a la final de Berlín

Un cop finalitzat el procés de sol·licitud i superades les 13.294 localitats disponibles, divendres al matí es realitzarà el sorteig davant de notari per assignar-les

Aquest djous, a les 19 hores, ha finalitzat el termini perquè els socis poguessin omplir el formulari per sol·licitar una entrada per a la final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i la Juventus, que se celebrarà el dissabte 6 de juny a l’Estadi Olímpic de Berlín a partir de les 20.45 hores. Durant aquests quatre dies en què el procés ha estat obert els socis del Barça han demanat un total de 79.429 entrades agrupades en 36.453 peticions.

Al llarg de les primeres 24 hores es van superar les 13.294 localitats que el FC Barcelona té disponibles per als seus socis, per la qual cosa aquest divendres, a les 10 hores, es procedirà al sorteig davant de notari per tal d’assignar-les. Aquest acte, que comptarà amb la presència del vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, serà públic i tindrà lloc a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou. Barça TV oferirà el sorteig en directe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut