Començar amb bon peu

Començar amb bon peu

El Barça té avantatge de camp i vol aprofitar aquesta circumstància per viatjar a Múrcia amb el primer punt de l’eliminatòria a favor seu

El FC Barcelona jugarà el primer partit de les semifinals de la LNFS davant d’ElPozo Múrcia divendres a les 21.20 h (Esport3 i Barça TV) amb la idea de colpejar primer i emportar-se el primer punt de l’eliminatòria. Poder viatjar a Múrcia amb l’avantatge d’una victòria seria molt important per als homes que dirigeix Marc Carmona.

Una victòria i un empat

Aquesta temporada el Barça i ElPozo Múrcia s’han vist en dues ocasions i els blaugranes han sortit airosos dels dos enfrontaments. En el partit disputat a Múrcia a la primera volta de la Lliga el Barça va arrencar un important empat a tres amb un gol de Sergio Lozano a les acaballes del matx que va permetre sumar un punt importantíssim. Al Palau la igualtat va ser molt semblant i el partit no es va decidir fins als últims minuts, quan Dyego, amb un potent xut de 12 metres, va donar la victòria als blaugranes.

Camí ferm dels murcians

Els murcians han arribat a les semifinals després de desfer-se del Magna Navarra als quarts de final. Els de Duda van vèncer el primer partit disputat a Pamplona per 2-5 en un matx bastant plàcid per als murcians. En canvi, el segon partit, jugat a Múrcia va ser radicalment diferent. El rival del Barça va haver de jugar una pròrroga davant dels navarresos després d’empatar a tres a la fi dels temps reglamentari. Al temps extra, l’experiència més gran dels locals els va permetre fer dos gols que els van donar el pas a la final.

Carmona, centenari

L’entrenador blaugrana dirigirà el seu partit 400 a la banqueta blaugrana. Carmona ha dirigit el FC Barcelona en 399 partits oficials repartits en 308 a la LNFS, 21 a la Copa d’Espanya, 29 a la Copa del Rei, 23 a la UEFA Futsal Cup, 6 a la Supercopa d’Espanya i 12 a la Copa Catalunya, amb un balanç de 266 victòries, 50 empats i 83 derrotes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut