Homenatge als voluntaris de la Creu Roja que col·laboren en el projecte 'T'acompanyem'

Homenatge als voluntaris de la Creu Roja que col·laboren en el projecte 'T'acompanyem'

El vicepresident Jordi Cardoner ha presidit l’acte de reconeixement als 76 voluntaris que al llarg de la temporada han col·laborat en aquesta iniciativa

Aquest dissabte al matí, coincidint amb l’últim partit de Lliga a l’Estadi de la temporada 2014/15, el FC Barcelona ha fet un acte d’homenatge als voluntaris de la Creu Roja que cada temporada, des del febrer del 2012, col·laboren amb l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) del Club, que és la que gestiona i coordina el programa ‘T’acompanyem’. El Barça ha volgut agrair la feina dels voluntaris que ajuden els socis amb mobilitat reduïda i que tenen problemes per accedir al Camp Nou.

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha presidit l’acte. També hi han estat presents Pilar Guinovart, directiva en cap de l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE); Josep Quintet, president de la Creu Roja a Barcelona; Antoni Aguilera, president de la Creu Roja Catalunya, i Enric Molist, coordinador de la Creu Roja Catalunya.

Més d’un miler de serveis

Aquesta temporada el projecte ‘T’acompanyem’ ha realitzat 1.170 serveis. Al llarg dels 29 partits en què s’ha ofert atenció especialitzada als socis amb problemes de mobilitat s’han fet 210 serveis de transport adaptat fins al Camp Nou i 960 serveis dins l’Estadi. En total han estat 76 voluntaris els que han participat durant tota la temporada en aquest projecte de l’OAE.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social:

“Quan es diu que el Barça és més que un club hi ha molta gent que no ho entén. Un dels principals motius és aquest projecte”.

“Hi ha un benefici social. Aquest esforç incondicional demostra la bondat i l’excel·lència dels voluntaris”.

“Esperem poder fer aquest homenatge cada any. Per part del Club, el projecte és molt més del que ens esperàvem quan vam començar, ja que estem descobrint nous horitzons de sensibilitat social”.

Declaracions de Pilar Ginovart, directiva en cap de l’OAE:

“El projecte ‘T’acompanyem’ és pioner i, de moment, els altres grans clubs d’Europa no el tenen”.

“Avui, voluntaris, sou els protagonistes. Moltes gràcies per tot el que feu i per tot el que seguireu fent. Quedeu-vos amb els vostres records, que són les seves il·lusions. Això no us ho prendrà mai ningú”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut