Local

FC Barcelona – MoraBanc Andorra: Guanyar per assegurar la segona plaça

Maciej Lampe va assegurar, davant els mitjans de comunicació, que “l’Andorra és un equip diferent del de la primera volta i jugaran sense pressió”

Després de recuperar la segona posició a Màlaga, els homes de Xavi Pascual posaran punt final a la temporada regular de la Lliga Endesa aquest diumenge (18 hores, Esport3) al Palau Blaugrana davant el MoraBanc Andorra. En cas de guanyar, els blaugranes certificarien el segon lloc a la classificació i, a més, obtindrien el factor pista en unes hipotètiques semifinals de play-off, aspecte que desitjava Lampe a la prèvia del matx: “Esperem que la segona plaça sigui un fet, per això hem estat lluitant tota la temporada”.

Un rival amb vells coneguts

Victor Sada, Nathan Jawai i Jordi Trias tornaran a la que va ser la seva pista durant algunes temporades. Sada trepitjarà de nou el parquet del Palau Blaugrana després de deixar el Club la temporada passada, i abans del retrobament Maciej Lampe es referia així al base badaloní: “Vaig tenir la sort de poder jugar la temporada passada amb el Victor, i puc dir que és un gran líder i va ser un gran capità; serà divertit”.

El MoraBanc Andorra, catorzè classificat, té un balanç de 12 victòries i 21 derrotes. David Navarro i Kaloyan Ivanov, amb 10,5 i 13,6 punts de valoració, respectivament, són dos jugadors importants per a l’equip andorrà, malgrat que Luka Bogdanovic i Vojdan Stojanovski són el perill ofensiu. Així definia el pivot polonès l’equip andorrà: “L’Andorra és un equip diferent del que ens vam trobar a la primera volta. Tenen jugadors nous i jugaran sense cap tipus de pressió, així que haurem de jugar bé per poder assegurar la segona plaça”.

El Barça

Segons classificats després de la victòria davant l’Unicaja Màlaga, els homes de Xavi Pascual afronten el partit amb la intenció d’acabar la temporada regular sumant un nou triomf que certifiqui la segona posició. Si la Lliga regular acabés amb les posicions actuals, el Barça s’enfrontaria al Laboral Kutxa als quarts de finals del play-off, el mateix rival que els blaugranes es van trobar a la temporada passada. Així valorava aquesta situació Maciej Lampe: “Esperem a veure com acaba la darrera jornada de la Lliga regular i, si tot acaba com volem, ens trobarem el Laboral Kutxa, com ja va passar la temporada passada. Hem de preparar-nos i segur que el factor pista ens ajudarà”.

 

Més notícies aquí