Xavi Pascual: “El Kielce és un equip extraordinari”

Xavi Pascual: “El Kielce és un equip extraordinari”

El tècnic blaugrana ressalta l’equip polonès i recorda que en una Final a Quatre “no hi ha favorits” Reconeix que l’espera fins a Colònia s’ha fet llarga però fuig de les excuses: “Crec que arribem bé i estem preparats per competir”

A cinc dies de la Final a Quatre de Colònia Xavi Pascual ha recordat que en un escenari així “no hi ha favorits”. El tècnic blaugrana ha explicat en roda de premsa que el rival a semifinals, el Kielce polonès, “és un equip extraordinari”. L’ha definit així: “Té pivots difícils de defensar, entre ells Aguinagalde, i una primera línia amb molta capacitat de llançament. Té dos centrals de nivell com són Rosinski i Zorman, així com els extrems de la selecció croata, Strlek i Cupic. Serà un rival duríssim”.

Més enllà del rival, Pascual ha reconegut que l’espera fins a la cita a Colònia “s’ha fet llarga”. “Els entrenadors sempre voldríem arribar millor però crec que arribem bé. Estem preparats per competir. S’ha fet molt llarg, perquè ha passat més d’un mes des dels quarts i hi ha hagut partits de seleccions entremig”, ha assegurat.

El tècnic ha volgut recordar que el fet d’haver perdut a semifinals en l’edició passada no afegeix més opcions al FC Barcelona. “Hem de pensar que estem els quatre millors equips d’Europa. Si pensem que no podem perdre és que no sabem on vivim”, ha explicat. De la semifinal del 2014, ha afegit: “Podem veure el partit cinquanta mil vegades i veure que hem comès infinitat d’errors, però això no ens garanteix no tornar a cometre’ls. Cada partit és diferent”.

L'estat de Sarmiento i Rutenka

Per acabar, l’entrenador ha explicat que la recuperació de Dani Sarmiento va pel bon camí, mentre que cal més paciència amb la de Siarhei Rutenka. “Només va poder jugar sis o set minuts en la primera meitat de dissabte i diumenge no va poder fer res. Avui ha començat a treballar amb una mica de ritme, a veure com assimila l’entrenament. El que puc dir és que estarà dins la convocatòria segur. Falta veure quant el podrem utilitzar, ell segur que es deixarà la vida com sempre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut