Comunicat del FC Barcelona sobre el nou Mini

Comunicat del FC Barcelona sobre el nou Mini

La Junta Directiva adjudica el projecte arquitectònic per a la construcció del nou Miniestadi

La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària aquesta tarda a les oficines del Club, ha acordat l’adjudicació del projecte arquitectònic per a la construcció del nou Miniestadi a l’estudi Batlle i Roig Arquitectes. Aquesta adjudicació és el resultat del concurs arquitectònic que s’ha fet durant els mesos de març i abril passat.

Segons el calendari previst, l’inici de les obres del nou Mini, que es construirà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, començarà el gener de 2016 i la seva inauguració coincidirà amb l’inici de la temporada 2017/18.

Els detalls del projecte guanyador de Batlle i Roig Arquitectes es faran públics demà dimarts, en el marc de l’acte de presentació de ‘L’Espai Barça, un any de treball’, que se celebrarà a l’Auditori 1899 a les 12.30 hores.

A més, la Junta ha estat informada dels darrers avenços relacionats amb l’Espai Barça, el projecte de transformació de totes les instal·lacions del Club.

Durant la sessió també s’ha aprovat una llarga relació d’inversions en diferents àmbits i la Junta ha conegut els detalls de la campanya de llançament dels nous equipaments Nike per a la temporada 2015/16. Així mateix, s’han aprovat les obres necessàries per la remodelació tècnica de Barça TV, derivades del nou contracte amb Telefónica que entra en vigor el proper 1 de juliol.

La Junta Directiva també ha estat informada dels diferents aspectes organitzatius relacionats amb la celebració de la Copa del Rei i de la final de la Lliga de Campions.

La reunió de la Junta ha finalitzat amb un repàs dels diferents temes jurídics vinculats al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut