Local

Els números del Barça de bàsquet abans d’encetar els play-offs

Els blaugranes han estat el millor equip de la Lliga Regular en tirs lliures, llançaments de dos, triples i assistències L’equip acumula sis victòries consecutives al tram final de la competició i n'ha estat la millor defensa

El Barça de bàsquet afronta el tram decisiu de la temporada en el millor moment. Ha guanyat els últims sis partits de Lliga, en els quals ha ofert una gran imatge, i estadísticament és un dels equips més solvents i fiables de la Lliga Endesa. I és que els de Pascual, que han acabat en segona posició de la fase regular amb 25 triomfs i 9 derrotes, han estat, entre d’altres, la millor defensa de la competició, amb 72,21 punts rebuts per partit, fet que demostra la solidesa de l’equip.

Els més efectius

Després de 34 jornades el Barça ha estat el millor equip en tirs de camp. Ja sigui amb llançaments de dos punts, en què ha acreditat un 55,58% d’encert amb 757 tirs de dos anotats de1.362 intents, com en triples, en què ha acabat la Lliga Regular amb un 39,71%, o el que és el mateix, 301 de 758 triples anotats.

Finalment, pel que fa als tirs lliures, el Barça ha fet un creixement molt significatiu respecte de la temporada anterior, en què va ser el 14è millor equip de la competició (73,11%), ja que aquest curs ha arribat fins al primer lloc en aquest aspecte, amb un 80,04%.

Més assistències i menys pèrdues

Tot i que no ha estat el que més punts per partit ha anotat (un total de 82,53 per matx), ha estat el màxim assistent de la Lliga Endesa, amb 18,03 passades cap a cistella per enfrontament, mentre que tan sols ha perdut 12,03 pilotes per matx. Així, és el millor equip de la competició en aquest aspecte.

Finalment, segons mostren les estadístiques, el Barça ha estat l’equip que menys faltes a favor ha rebut, amb 18,79 per partit, i el tercer millor conjunt de la competició en rebots totals, amb 35,19 captures.

Més notícies aquí