Acord per a la incorporació d'Edu Lamas per a tres temporades

Acord per a la incorporació d'Edu Lamas per a tres temporades

El defensa català, de 24 anys, prové del Liceo de la Corunya i signa per tres temporades "Serà un gran desafiament jugar al millor equip del món i tinc moltes ganes de començar aquesta nova aventura"

El FC Barcelona i el jugador Eduard Lamas han arribat a un acord perquè el defensa català, de 24 anys, s’incorpori a la disciplina blaugrana per tres temporades, fins al 30 de juny del 2018. Lamas provè del Liceo de la Corunya, club en el qual ha jugat les últimes cinc temporades i on ha aconseguit 2 Lligues Europees, una OK Lliga, una Copa Continental i una Copa Intercontinental.

Declaracions d'Edu Lamas:

“És un gran repte per a mi venir al Barça. És una oportunitat que només es presenta un cop a la vida i vaig tenir-ho clar des del principi. Espero aconseguir molts títols amb el Barça i créixer com a persona i jugador”.

“Deixo el club de la meva infància i on m’he fet jugador, el Liceo, per venir a un Barça en què el nivell d’exigència és molt alt. Serà un gran desafiament jugar al millor equip del món i tinc moltes ganes de començar aquesta nova aventura”.

“Conec i he jugat amb diversos jugadors que actualment hi ha al Barça i de ben segur que m’adapto molt bé i ràpid al vestidor i ells a mi”.

 

 [[BOTOGRIS::Lamas, un especialista defensiu++::http://www.fcbarcelona.cat/hoquei/hoquei-patins/detall/noticia/edu-lamas-un-especialista-defensiu-per-al-barca-d-hoquei::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut