FC Barcelona – Fiatc Joventut: Comença el repte de la Lliga

Els blaugranes reben els badalonins en el primer partits de quarts de final, que sempre és molt complicat (21 h, Esport3) Els de Pascual, en un gran moment de forma i de joc, lluitaran per l’únic títol que hi ha en joc aquesta temporada

Ha arribat el moment clau de la temporada. Ja no hi ha marge d’error, no es pot fallar. Si ho fas, et pots quedar en el camí del títol. I és que aquest dijous, a les 21 hores i en directe per Esport3, comencen els playoffs pel títol al Palau Blaugrana. Un clàssic del bàsquet per fer boca, un Barça-Penya que sempre deixa grans dosis de bàsquet. I també d'emoció. Els de Salva Maldonado ja saben què és vèncer a Barcelona aquest curs. I els de Pascual també saben què és guanyar a Badalona. Per tant, el primer partit al Palau serà clau.

El rival

Ha fet una temporada regular excepcional, en què ha acabat en setè lloc amb un balanç de 19-15. Compta amb un joc exterior desequilibrant, sobretot en la posició de base amb la parella Mallet-Hannah, que imposa un ritme elèctric, i també té experiència i punts a les mans amb Sergi Vidal, Ventura, Kirksay i Barrera. En el joc interior, tot i no ser molt de gaire alçada, disposa d'ofici i físic amb la parella Savané-Miralles i més punts exteriors amb Goran Suton i Álex Suárez. Tot això, amanit per la polivalència de Nacho Llovet.

El Barça

Després de sis victòries consecutives a la Lliga Endesa i amb l’eliminació a l’Eurolliga oblidada, és temps per pensar en gran i en creure que l’únic trofeu que hi ha en joc serà blaugrana. Però caldrà treballar de valent, i molt, per aconseguir-ho. El primer pas ha de ser al Palau, davant la gent barcelonista, per poder viatjar a Badalona dissabte (18.30 h) amb les màximes garanties i confiança. Que comenci la màgia dels playoffs!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut