FC Barcelona – KS Kielce : Sabies que…?

FC Barcelona – KS Kielce : Sabies que…?

La dissetena semifinal de Champions del Barça d’handbol arriba plena de dades i curiositats

El FC Barcelona d’handbol ha jugat set vegades contra equips de Polònia en competició oficial. Cinc triomfs blaugrana, un empat i una derrota. La semifinal de la Champions serà el quart partit entre el Barça i el Kielce, amb un balanç de dos triomfs blaugrana i un empat. Aquest és un partit carregat de dades.

El Barça d’handbol ha jugat 16 vegades semifinals de la Champions i s’ha classificat en onze ocasions per a la final de la màxima competició europea.

Des de la instauració del format Final Four, el Barça d’handbol ha guanyat tres semifinals de les quatre en què ha estat present a Colònia.

L’any 2010 va superar a semifinals el Txekhovskie Medvedi, el 2011 el Rhein Neckar Löwen i el 2013 el Kielce i el 2014 va caure amb el Flensburg.

El FC Barcelona d’handbol té 19 títols europeus al seu palmarès: 8 Copes d’Europa, 5 Recopes, 5 Supercopes d’Europa i una Copa EHF.

Kiril Lazarov és el màxim golejador del Barça amb 99 gols en aquesta temporada a Europa. El segueixen Nikola Karabatic amb 61 i Gudjon Valur Sigurdsson amb 60.

El màxim realitzador dels polonesos és Karol Bielecki amb 76 gols.

La secció d’handbol del FC Barcelona ha jugat 25 finals en competició europea i n'ha guanyat 19 de les disputades. A la Copa d’Europa ha disputat 12 finals i n'ha guanyat 8.

El Barça ha arribat a Colònia després de vèncer a vuitens l'Aalborg i a quarts el Zagreb.

El Kielce va superar a vuitens el Montpeller i a quarts el Vardar.

La semifinal serà el partit 388 del Barça d’handbol en competicions europees i el 299 a la Copa d’Europa.

Dels 298 jugats a Copa d’Europa, els blaugranes n'han guanyat 218, n'han empatat 18 i n'han perdut 62, i han marcat 8.907 gols i encaixat 7.202.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut