A un pas de la final

A un pas de la final

Els blaugranes volen tancar el seu pas a la final per la via ràpida

El FC Barcelona jugarà dissabte a partir de les 12.45 h (Teledeporte i Esport3) el segon partit de les semifinals de la LNFS davant d’Elpozo Múrcia amb la intenció de rematar l’eliminatòria i ser el primer equip classificat per jugar la final.

L’equip barcelonista es mostra molt confiat de les seves possibilitats, però al mateix temps adverteix del perill que tindrà ElPozo Múrcia. Els murcians són un conjunt experimentat i acostumat a aquest tipus d’enfrontaments, i s’espera que l’ambient que hi haurà al pavelló serà extraordinari.

Lin i Ferrao, en ratxa

El brasiler Ferrao va aconseguir un hat-trick al primer partit de les semis al Palau que no va permetre la reacció visitant. El pivot va marcar de totes les maneres i va ser un jugador determinant per als blaugranes. Un altre dels jugadors que està en ratxa és el segovià Angel Velasco ‘Lin’. És el pitxitxi de l’equip al play-off amb cinc gols, i s’està mostrant intractable. A quarts va marcar un hat-trick molt important, i contra ElPozo va fer l’empat a un i va donar la tranquil·litat necessària al seus companys.

Els murcians, al cent per cent

L’equip dirigit per Duda sap que és la seva última oportunitat. Saben que no es poden permetre cap error si no volen acomiadar la temporada abans del que desitgen. Un factor addicional per als murcians serà la presència del porter i capità Rafa a la convocatòria, ja que s’ha perdut els últims mesos de competició per una lesió.

Els antecedents

Serà el quart enfrontament entre tots dos equips aquesta temporada. A la Lliga, els blaugranes van guanyar el seu partit al Palau per 3-2, mentre que en la visita a Múrcia els de Carmona van empatar a tres a les acaballes del matx. Al primer partit de les semis els barcelonistes van guanyar per 5-2 amb un hat-trick de Ferrao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut