Josep Maria Bartomeu: “Un doblet no es fa cada any i s’ha de celebrar moltíssim”

Josep Maria Bartomeu: “Un doblet no es fa cada any i s’ha de celebrar moltíssim”

El president assegura estar “molt satisfet, no només pel títol sinó per la imatge que ha donat l’equip des del primer minut”

“Avui el que toca és celebrar el doblet moltíssim, perquè no s’aconsegueix cada any, i a partir de dilluns ja pensarem en la Champions”. Aquestes han estat algunes de les paraules del president del FC Barcelona, Josep Mª Bartomeu, minuts després que el Barça es proclamés campió de la Copa del Rei.

El president assegura estar “molt satisfet, no només pel títol, que també, sinó per la imatge que ha donat l’equip”. “Hem fet un partit molt seriós, des del primer minut sabíem a què jugar, i a la primera meitat hem atacat i hem creat moltes ocasions de gol”, ha explicat Bartomeu. “És un equip que ha anat de menys a més al llarg de la temporada i està en un estat de forma espectacular”, ha afegit.

Respecte del primer gol de Leo Messi, que ha obert la llauna amb una altra genialitat, el president afirma: “Potser hem vist el gol més espectacular de Messi i un dels millors de la història del futbol. Era per celebrar-lo, perquè és un futbolista estel·lar”. Tot i això ha deixat clar que està “molt content per tothom, per tots els jugadors, el cos tècnic i l’afició”.

Ja per acabar, Bartomeu ha volgut matisar la xiulada a l’himne espanyol: “Nosaltres hem dit sempre que la gent i els socis, tant d’un equip com de l’altre, s’expressen com volen. Jo em quedo amb la imatge de civisme de les dues aficions, que es porten molt bé tal, com s’ha vist al llarg del dia d’avui pels carrers de Barcelona. La relació entre els dos clubs és magnífica”.

Jordi Mestre: "Ha estat un partit molt controlat"

En la mateixa línia ha parlat Jordi Mestre, vicepresident de l’Àrea Esportiva, que ha explicat: “Malgrat ser una final ha estat un partit molt controlat i per això m’he sentit poc tens”. Mestre està “molt content pel títol, pel doblet i per com hem jugat”. Respecte de Leo Messi, s’ha afegit als elogis del president Bartomeu: “És un luxe tenir-lo entre nosaltres, no només aquesta temporada sinó tots aquests anys que porta al Barça. És un crac mundial i sempre sap com sorprendre el rival”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut