Fiatc Joventut – FC Barcelona: Primera oportunitat per sentenciar

Els blaugranes, amb l’1-0 al sac, busquen el bitllet per a les semifinals aquest dissabte a Badalona (18.30 h, Esport3) Tots els jugadors estan disponibles, i caldrà que estiguin concentrats durant els 40 minuts per treure un resultat positiu

Primera oportunitat per aconseguir el pas a les semifinals. Després de superar els verd-i-negres en el primer partit per 77-55, els de Xavi Pascual són conscients que poden sentenciar la sèrie al Palau Olímpic de Badalona. Però no serà gens fàcil, i ningú es pot confiar. El conjunt de Salva Maldonado, tot i la derrota, va demostrar a la segona part del primer enfrontament que pot complicar les coses amb la seva competitivitat, i els blaugranes hauran d’estar atents.

El rival

Disputa el seu primer partit de play-off a Badalona dels últims sis anys i voldrà forçar el tercer matx per tornar l’eliminatòria al Palau. Com ja va demostrar aquest dijous, l’electricitat de Demond Mallet és imprevisible, així com la lluita sota els cèrcols de l’experimentat Savané. A més, altres actors com Miralles, Vidal, Hannah i Suton poden  decantar la balança si el partit s’ajusta. Caldrà estar concentrats els 40 minuts per aconseguir un triomf que col·loqui els blaugranes a semifinals.

El Barça

Va sumar la setena victòria consecutiva en competició ACB i va deixa clar que ha arribat al moment clau de la temporada en el millor moment. Ante Tomic, amb 14 punts i 7 rebots, va ser un malson per a la Penya, i Tomas Satoransky va tornar a fer un partit molt complet. D’altra banda, Justin Doellman va sobresortir amb 12 punts i va continuar apujant els nivell dels blaugranes, que tenen el desig de tancar la sèrie a Badalona, tot i que són conscients que, en cas de derrota, el Palau esperaria en un tercer partit que es disputaria el dilluns 1 de juny a les 21 h.